Manufaktura - Jablko a mandle

By Elizabeth Lore - 9/21/2020

Všem vám přeji hezký den! Nová řada produktů Manufaktura je tu. Krásná a dlouho očekávaná řada s jablíčkem a mandlí. Celou dobu jsem nemohla přijít na to, co mi vůně připomíná a jak ji pojmenovat, jak vám ji popsat nebo k čemu ji alespoň přirovnat. Ovšem před pár dny jsem viděla na IG Manufaktury příspěvek s popiskem vůně. No a je to marcipán! Ta tajemná vůně jablíčka s mandlí je marcipán. Tvoří to dokonalou souhru, opět nevídanou vůni. Vždycky když se Manufaktuře něco takového povede, mám největší radost ze svíčky, protože ta vůně je pak všude kolem mě. S krémem na ruce si vůni nosím všude s sebou v kabelce. A se sprchovým gelem si dám voňavou koupel. 


Dárkové tašky jsou super pro tvoření balíčků a dárků. Přiznám se, že já už přemýšlím nad tím, co komu nadělím na Vánoce. Ještě jsou před námi různé narozeniny, ale tohle je na ty Vánoce jako dělané, vážně ta vůně je perfektní, celkově to balení. Nechci strašit s vánočními dárky, ale pokud mě sledujete už nějakou dobu, tak moc dobře víte, že já jsem schopná dárky nakupovat už v létě. Což se letos poprvé za dlouhé roky nestalo, ale už si střádám nápady na dárky, alespoň!


Sprchový gel má boží barvu. Nejřív jsem si myslela, že to je lahvička, ale je to ten gel. Je zvlhčující, obsahuje 



Rodinný ochranný pleťový balzám je (jak už název napovídá) vhodný pro celou rodinku, právě do chladného podzimního nebo zimního počasí. U nás doma jsou krémy na každém rohu, aby je měl každý po ruce. Zatím jsem ho nezkoušela, testovat bude asi můj syn s přítelem!



Sirupy Manufaktura mám moc ráda, několik jsem jich pořídila i mojí tchýni, která sirupy vyrábí. Sehnala jsem i knížku k výrobě zajímavých sirupů. Jablíčko s mandlí bude určitě boží, těším se na něj! Chtěla bych ho vyzkoušet k výrobě nějakého horkého nápoje, tak uvidíme. 



Již v úvodu opěvovaná svíčka s jablíčkem a mandlí, s marcipánovou tajemnou sladkou vůní. 



Krém na ruce musí být, to je jednička mezi krémy na ruce celkově. V tom Manufaktura vyniká. Vždycky mě potěší když třeba u někdo na návštěva vidím v koupelně na umyvadle Manufaktura krém na ruce. Nevím proč, ale prostě mám vždycky radost. U nás právě máme poslední zbytek okurky a už jsem načla i tento.




A to je pro dnešek všechno! Doufám, že vám bude nová řada vonět. A přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov