PODZIMNÍ RANDOM

By Elizabeth Lore - 9/30/2020

Všem vám přeji pěkný den! První podzimní random je tady. Jak jste se smířili s koncem léta? Poslední týdny to bylo jako na houpačce, občas vysvitlo sluníčko a bylo relativně pěkné počasí. Mám ráda podzimní dny, kdy je sice zima a bez kabátu se neobejdete, ale pořád svítí lehce sluníčko. V takovém počasí jsou pak nejlepší procházky s pejskama, teplé kafíčko s sebou a pohádka je na světě. Podzim je čas, který si musíme umět zpříjemnit. Já si udělala radost novýma botičkama, nebo spíš mi udělal radost přítel. Vybrala jsem si chlupatá pantofle a biker boots, které jsem před lety nosila pořád. Po dlouhé době jsem se k nim vrátila. Podívat se na ně můžete za pár dnů na mém YouTube kanále, který najdete tady


Jak se vám takové chlupaté pantofle líbí? Vím, že tento trend je na světě už nějakou dobu, no klasicky jsem jim přišla na chuť o něco později než ostatní. A také je mi jasné, že se mnohým určitě minimálně nelíbí nebo dokonce hnusí. 


Pak tu mám jeden z mnoha vánočních dárků, které jsem už postupně začala hledat a objednávat. Nerada to nechávám na poslední chvíli a chci mít co nejvíce dárku připravených. V prosinci u nás stavíme totiž ještě narozeniny, já i syn, takže moc času navíc mít nebudu. 


No ale zpátky k věci, tohle je dárek pro mého otce, je to difuzér Chando s mořským koníkem. Mořský koník je totiž jediné zvíře na planetě, kdy se o své potomky stará otec místo matky. Symbolika je předpokládám všem jasná. A mimo to měl můj táta mořské koníky vždycky moc rád, i motýlky a různé broučky. 



Tady mám další vánoční dárek a tím je vůně Jaguar Claasic pro mého švagra, který miluje auta. Už minulý rok dostal podobný dárek, letos to bude tedy Jaguar. A tuto vůni dobře znám, takže zaručeně uspěju. 




A pokud bych měla doporučit nejlepší parfém na podzim pro ženy, tak to bude Burberry Her. Je to neskonale nádherná a hlavně zvláštní, nevídaná vůně, kterou jen tak na někom nepotkáte. Působí na mě lehce jako pánská a tím je pro mě tolik zajímavá. Znáte tuto vůni?




Tady mám svoji malou jednohubku, květinový boxík Grandflowers s iniciály na boxu. Květinka je ručně dělaná z francouzského papíru. 



A samozřejmě tu mám i svíčku, protože svíčky k podzimu samozřejmě patří. Betonové svíčky Paddywax mám moc ráda, nedávno jsem vypálila tuto betonovou v kulaté tvaru, teď přijde řada na tuto hranatou. Betonové dózy potom využiju jako květináče na malé kaktusy. 




A to je pro dnešek všechno, doufám, že se vám první podzimní random líbil a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov