NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 12/11/2020

Všem vám přeji krásný den, v dnešním postu to budou po větší odmlce zase nákupy a novinky, moje oblíbená rubrika, kde vám můžu ukázat prostě úplně všechno, co mi zrovna přišlo a co jsem objevila nového. Vzhledem k tomu, že už máme Vánoce z arohem, objednávám už jen poslední maličkosti, kosmetické balíčky a občas i nějakou drobnost pro sebe. Notino je totiž studánka plná zajímavých produktů všeho druhu, takže nikdy neodejdu s prázdnou. Na mém Notino wishlistu (seznam produktů, které si na Notinu označím srdíčkem) je nespočet věcí. Od vlasových doplňků, přes kosmetiku až po elektroniku. Obzvlášť mě baví vánoční sety a balíčky, takže jedním z nich rovnou taky začnu. Jedná se o dárkovou kazetu s produkty vlasové kosmetiky Wella Prosessionals s produkty řady Oil Reflections. 



Z této řady mám doma vlasový olej, který jsem měla iuž vlastně dvakrát, protože je váborný. Vlasy nezatěžuje, jen hezky uhladí a vlasy po použití nejsou nehezky mastné. Narazit na takový olejíček je někdy oříšek! Kazeta obsahuje ještě šampon a kondicionér. 


Ideálním dárkem je také určitě olejíček NUXE, suchý olej na tělo, pleť i vlasy. Olej Nuxe Huile Prodigieuse se vyrábí v letní verzi s různými hzekými obrázky nebo dokonce se třpytkami. Na blogu jsem vám tyto oleje doporučovala už mnohokrát. Nezanechává pocit mastnoty, dobře a rychle se vstřebává, hodí se pro každé roční období. Kůži, pleti i vlasům dodává výživu, hebkost a hlavně jedinečnou vůni. Obsahuje olej tsubaki, což je olej z japonské kamélie, ten pleť vyživuje a chrání, také obsahuje čajovníkový olej, který hydratuje, pak olej z brutnáku působící proti vráskám, olej z lískových ořechů, který zklidňuje pleť, makadamiový olej působící proti stárnutí pleti. A nakonec mandlový a arganový olej, které regenerují a hydartují.


Také jsem narazila na zajímavý dárek na Alkohol.cz, je to dárková kazeta s plechovkami prosecca a vína. V balení je šest kousků a takhle krásně zabalený balíček vám opravdu příjde, stužka, věnování a štítek s popiskem vín. Nevypadá to skvěle? 



A teď zase zpátky ke kosmetice, na Notinu jsou ještě tyto Discovery Boxy, jsou různé, s produkty na vlasy, s parfémy a tak dále. Obsahují vždy to nejlepší z dané sekce, prostě ty největší bestsellery. Já si vybrala ten parfémový, ale přiznám se, že na cestě už mámi ten vlasový. Je to možnost, jak si vyzkoušet vlastně všechny tolik oblíbené produkty nebo vůně, ale hlavně si je před zakoupením plného balení nejdříve vyzkoušet. U parfému se dozvíte, zd vám vůbec voní. No a u kosmetiky zase zjistíte, zda vám vůbec vyhovuje. 



Discovery Box s parfémy obsahuje vzorečky Giorgio Armani Sí Passione, Lancôme La Vie Est Belle, Paco Rabanne Lady Million, Jean Paul Gaultier La Belle a Novellista Crazy Rich. 



Organic Shop má boží voňavé peelingy. A celkově peelingy jsou boží, snad neznám žádný špatný peelign bez božské vůně. Peeling pokožky patří mezi moje nejoblíbenější koupelové rituály. Peeling je důležitý, alespoň občas, protože odstraňuje odumřelé kožní buňky, krásně a znatelně prokrvuje, což pocítíte už při aplikaci, je to hrozně příjemné a pokožku i zvláční. 


A to je k dnešnímu postu všechno, snad se vám dnešní tipy líbily a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov