DÁREČKY

By Elizabeth Lore - 12/30/2020

V dnešním příspěvku vám konečku ukážu nějaké svoje dárečky a taky něco z našich nákupů. Poslední roky se vyžívám v bytových doplňcích a tento rok jsou to hlavně talíře, mísy, sklenice. No prostě cokoliv do kuchyně, na vaření a stolování. Toho jsi naštěstí všimlo i moje okolí a tak jsem byla z dárků prostě nadšená. Vánoce byly skvělé, stihli jsme si koupit i nové stoly, jeden jídelní ve vysokém lesku v bílé barvě a jeden dřevěný s kovovou konstrukcí, milujeme kombinaci dřeva, kamene a kovu. Musím říct, že do konce roku jsme si pořídili opravdu spoustu věcí a jsem moc spokojená. Chystáme se totiž renovovat kuchyň a snad i koupelnu. No hlavní je teď kuchyň. Vaření a pečení je můj koníček, trávím tam spoustu času a hlavně už tomu přizpůsobuji i vybavení. Celkem nedávno jsem vám ukazovala nové hrnce, pánve, mlýnky na koření a ostatní věci, které jsem vybrala. Ale na narozeniny a Vánoce jsem dostala spoustu dalších krásných věcí. Jako například božské talíře na těstoviny, kamenné svícny, břidlicové tácky pro skleničky, také spoustu skleniček, chladící betonovou dózu na víno, hrníčky, dózy na kávu, sladkosti, taky kuchařku na moje vlastní recepty, různé dobroty, prosecco, víno i šampaňské. Co víc si přát?














Mimo domácnost jsem dostala i pěkné věci na sebe. Botičky S. Oliver, nevídané pestrobarevné Pumy,  triko Kappa z Tezenis, klíčenku na klíč od auta, pouzdro na iPhone Ideal of Sweden, který jsem měla v hledáčku už nějakou dobu. Dokonalé a nejlepší brusle Tempish s kožíškem, legíny, spoustu punčoch Calzedonia s kytičkami a mašličkami, obří mikinu s obří kapucí, chlupaté papučky, pyžámko s kočičkou, ponožky s jednorožci, dlouhý zimní kabát s kožíškem, obrovský termohrnek Strabucks na kafíčko, ozdoby na stromeček od skláře, svítící repráčky k telefonu s fontánou, bezkontaktní nabíječku na iPhone, laserovou tiskárnu, pak taky redukci k notebooku na USB, kterou jsem potřebovala jako sůl. A spoustu dalších věcí! 










Mám ráda praktické dárky, které využijeme ideálně všichni. Třeba tu tiskárnu jsem se chystala koupit několik měsíců, ale jak se znám, vybrala bych tu nejhorší a akorát bych se s ní trápila. Doplňky k iPhonu nebo MacBooku mi také udělají radost prostě vždycky. A nádobí nebo designové dekorace nám dělají radost všem a celý rok! Moc jsem si přála i něco, co budu mít na celý život, od svého táty. Dostala jsem právě několik výrobků od skláře, jak jsem si přála a hlavně mi sehnal nesehnatelného ptáčka. Je to pro nás hodně osobní záležitost a má to svůj rodinný příběh, který je jen náš. Překvapilo mě kolik lidí tento ptáček zaujme, návštěvy na něj dokážou koukat docela dlouho a nevnímají nic jiného. Každému se líbí a je to super!























Ale to nejlepší na konec. Kdo tuhle věc zná?



A to je k mým dárečkům všechno. Nezvládla jsem je nafotit úplně všechny, ale alespoň něco tu máte! Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov