VÁNOČNÍ RANDOM

By Elizabeth Lore - 12/25/2020

Všem vám přeji krásný den! Po delší doběje tu random a bude to rovnou vánoční random s vánočními novinkami. Každý rok si kupujeme nové vánoční ozdoby na stromeček. Já si letos v Drážďanech ulovila perníčka ze skvělé pohádky, kterou určitě všichni znáte. No, kdo by nemiloval Shreka? A vzala jsem rovnou dva, ten druhý bude zdobit stromeček u mojí sestry. 


A tuto baňku jsem našla v Baumaxu v Hradci Králové. Je dokonalá. Mám ráda jen skleněné ozdoby, ale i keramické, skleněné a nebo jakékoliv ručně dělané. Ale hlavně né ty z plastu!



Kdo by nemiloval takové vánoční náušnice? 



Tohle vánoční autíčko má myslím dnes už škodo každý doma. No já ho pořídila alespoň jako vánoční dárek pro kamarádku. Pokud jde o vánoční ozdoby, mám ráda ojediněl a nevídané ozdoby, které nemá doma každý. Ale musím uzat, že tohle autíčko je boží a je to krásná vánoční dekorace. 



Letos jsme stihli se synkem vánoční focení. A v F&F jsem pořídila krásné rámečky. 



Nové zlaté náušnice, tolik se mi líbí, ale bohužel se jedná o bižuterii a nemůžu takové šperky nosit déle než pár bídných minut, pak moje uši doslova trpí, je to škoda, jsou moc pěkné. Nevím proč, ale stejně si tu bižuterii občas pořídím, i když vím, že ji nedokážu nosit. 



Znáte olověné sklo? Tento podnos, nebo taky skleněný tác či mísu mám na šperky. Dostala jsem ji od táty, je po naší babičce. Kdysi ji dostala od mého táty a teď je u mě v mojí šatně. Je dokonalá, od malička jsem ji milovala a obdivovala. 




Desenio mám moc ráda, aktuálně jsem si vybrala několik obrázků na police s opěrkou. Tento mám do své šatny.


A teď už konečně ke kosmetice. Značku Revolution (Makeup Revolution, Revolution PRO a Revolution Skincare London) mám moc ráda, roky používám jejich produkty, ale pečující kosmetiku jsem doposud nezkoušela. Konečně tu mám pár produktů k vyzkoušení. Jedná se o Revolution Skincare London Glycoric Acid Glow Polisher, pleťový peeling pro jasnější, hladší a zářivější pleť. Hlavní složkou je kyselina glykolová, která pomáhá jemně odlupovat a vyhlazovat nerovnou strukturu pokožky. Částice oxidu křemičitého pomáhají jemně brousit pokožku a odstranit všechny šupinky. Panthenol pleť zanechává hebkou a pružnou. Tento produkt je bez parfemace a samozřejmě bez mikroplastů. A samozřejmě je vegan a cruelty free!



A masky s růžovým jílem mám obecně moc ráda. Zkoušela jsem jich už několik. Opět se jedná o značku Revolution Skincare London, je to detoxikační pleťová maska, která je mimochodem dokonce veganská a cruelty free! Její konzistence je dokonalá, hutná, kremová a taková trošku gelová. Je vhodná pro všechny typy pleti. 





A abych to měla kompletní, mám tady od Revolution Skincare London i plyšovou leopardí čelenku do vlasů s velikou mašlí. Tyto čelenky mám moc ráda, při svých rituálech a péči o pleť si to hned užiju víc, když mám na hlavě takovou čelenku, teď už jich mám několik a hrozně moc mě baví. Tato je skvěle pevná a někdy si s ní vytvořím i super objemný drdol. 



Potom tady mám pečující kosmetiku Dove, protože Dove je jednoduše nejlepší a v rodině tuto značku máme už dlouhé roky. Krémy všeho druhu s pumpičkou mám nejraději, protože je prostě můžu mít kdekoliv na stole po celém domě a využíváme je pak celá rodina. Jsou sice na tělo, ale mažeme si těmito krémy vždycky třeba i ruce, syn s přítelem klidně i obličej. 



A po delší době jsem objednala vůni Guess. Sice mám doma dost svých parfémů, ale tyto mlhy (jak já jim říkám) mám ráda jako vůni třeba do vlasů. 



Tak a to je pro dnešek všechno, doufám, že se vám dnešní tipy na produkty líbily a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov