NOTINO BOX S DÁREČKY

By Elizabeth Lore - 12/16/2020

Všem vám přeji krásný den! V dnešním postu vám chci ukázat svůj jedinečný dárek, který mi poslalo Notino. Jsem moc ráda, že si na mé narozeniny vzpomenou i teď v tom vánočním shonu. Letos je to opravdu co říct, vzhledem k situaci kolem pandemie. Moc mě těší, že na mě Notino nezapomnělo, tyhle jejich dárkové krabičky miluji, jsou tak nádherné a musím říct, že při objednávámí se přesně na tuto krémovou krabičku pokaždé koukám a mám chuť si ji pořídit. No samozřejmě sama sobě dárečky nadělovat nemůžu, takže mě takový balíček opravdu nesmírně potěšil. Určitě mě pochopí o ostatní, kteří mají narozeniny v prosinci. Většinou lidé zapomenou nebo na to ani nemají čas. O to větší ale radost vždycky mám, ksyž někdo prostě nezapomene. A co jsem ve svém balíčku měla? Jsou tu různé produkty značek Makeup Revolution, Saffee, NOBEA i Notino. 




NOTINO MAKE-UP removal pads 

Tak toto je naprosto dokonalá záležitost, snad nejlepší produkty značky Notino, ekologická bomba. Znovu používatelné a omyvatelné polštářky z mikrovlákna na odličování pleti, tedy látkové heboučké až skoro plyšové tamponky k odlíčení pleti. V balení jsou tři kusy polštářků. Co mě na první dobrou šokovalo je opravdu ten materiál, ta plyšová hebkost. Jsou v růžové barvě a jsem ráda, že jsem je dostala, protože jsem se doposud nebyla schopná rozhoupat a objednat si je sama. Jelikož jsou z mikrovlákna, na nečistoty působí jako magnet. Prát je můžete v ruce i v pračce, no a samozřejmě je před prvním použitím nejprve vyperte v pračce. 



NOTINO 

Plnitelný malý kovový flakonek do kabelky. Plnitelný rozprašovač parfému do kabelky je jedním z nejpraltičtějších dárků vůbec. Já mám stříbrný, ale vybrat si můžete i jinou barvu, třeba černou nebo růžovou. 


NOBEA GEL-LIKE nail polishes DAY-TO-DAY

Klasické laky na nehty používám když si dávám pauzu od gelových laků nebo modeláže. Tato sada je v odstínu Best of nude nails. Obsahuje dva tělové odstíny a jeden čirý. Tyto laky slibují efekt gelové manikúry, dlouhou výdrž a vysoký lesk.




NOBEA Liquid eyeshadow

Tekuté oční stíny jsem nosila pořád jako puberťačka, no a teď ke třicátým narozeninám jsem je dostala jako dárek, je to super. Tak je zase vyzkouším a jsem na ně šíleně zvědavá, protože ten odstín je hodně odvážný, petrá třpytivá barvička, že by na Silvestra? Nebo na Vánoce ke stromečku? No, uvidíme! Dekorativku NOBEA mám moc ráda, mám od nich už spoustu věcí. 




Saffee face & body mineral water spray

Kosmetiku Saffee mám moc ráda, vyzkoušela jsem už pleťová séra, peeling, odličovače, micelární vody a další. Na mém blogu se můžete podívat na různé recenze Saffee produktů. 



Pro dnešní to bude všechno a já vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov