Michael Kors GORGEOUS!

By Elizabeth Lore - 7/20/2021

Všem vám přeji krásný den! Krásná květinová vůně Michael Kors Gorgeous! je momentálně nejnovější vůně MK. Ve složení najdete tabák, dřevité a květinové tóny. Má symbolizovat ženskost, seběvědomí a něžnost v jednom. Po delší době jsem objevila vůni, která mě mezi novinkami tohoto roku obzvlášť zaujala. Dlouho jsem si ho chtěla pořídit, už jen ten flakónek. Moc se mi líbí celá kampaň parfému Michael Kors Gorgeous! Michael Kors vůně mám moc ráda, myslím, že tohle je už čtvrtý parfém, který jsem od něj vyzkoušela. Ráda dávám tyto parfémy i známým a přátelům, jsou elegantní, jednoduché a většinou se dokážu trefit i dobrým výběrem konkrétní vůně. Nabídka vůní Michael Kors je hodně pestrá a vždycky vyberete to pravé. Notino má hlavně často i dobré akce, kdy k vůni MK dostanete i nějaký dáreček, posledně to byla například kabelka, takže se určitě vyplatí dobře sledovat akční nabídky, které mají vlastně pravidelně. 

Tento parfém má být oslavou ženskosti a sebevědomí. A pro mě je to momentálně to, co mi tolik chybí. I když, to jsem řekla špatně. Ženskost ve mě je, ale seběvědomí pokulhává právě proto, že okolí mou ženskost né vždy vnímá správně. Zlé komentáře a reakce na mou postavu si pohrávají s mým sebevědomím, i když vím, že bych to měla ignorovat a nevěřit žádným blábolům, které někdo anonymně napíše. No třeba mi k tomu dopomůže vůně Michael Kors Gorgeous! S touto vůní by se měla žena cítit úžasně. Je to květinová vůně s dřevitými tóny, které tolik miluji. Odvážně aroma tabáku, aromatický růžový pepř, mandelinkový olej, bergamotový olej, tuberóza, ylang ylang, semiš, tonka fazole a svěží pomerančový květ. A jaký je příběh vzniku tohoto parfému? Je to novinka tohoto roku, její vonná kompozice je spojením optimismu a lehkosti. Oslovuje ženy a hlavně sebevědomého ducha každé ženy. Flakonek je minimalistický, elegantní a jednoduchý. 


HLAVA

mandarinkový olej, bergamotový olej, růžový pepř

SRDCE

okvětní plátky pomerančového květu, tuberóza, jasmín pravý (arabský), tabák, ylang-ylang

ZÁKLAD

sturač, kašmeran, benzoin, tonka fazole, cedrové dřevo, semiš, guajakové dřevo






A to je k dnešnímu dni vše. Doufám, že se vám dnešní tip na nový parfém líbil a že si i vy tuto vůni třeba pořídíte a oblíbíte. Stojí za vyzkoušení. A je skvělá! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.



  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov