NOVÉ DOPLŇKY DO KUCHYNĚ

By Elizabeth Lore - 7/12/2021

Všem vám přeji krásný den! V dnešním postu bych vám konečně ráda ukázala pár nových doplňků do naší nové kuchyně. Zatím ještě doděláváme poslední detaily, takže vám ještě neukážu celou kuchyň, ale mrkneme se na něco málo z vybavení, co jsem pro vás jedno odpoledne nafotila. Třeba se vám bude také něco líbit a hodit! Začnu těmito skleničkami, které jste na mém blogu možná už viděli. Máme je už nějakou dobu a byla radost dát si je do nových polic v nové kuchyni, všechny skleničky si hezky vyskládat do nového. Tyhle nám dělají velikou radost!



Dále tu mám kovový stojan na lahve vína v barvě růžového zlata z Bonami, který se nám náramně hodí pravě svým materiálem a barvou. Jediné co, tak nepočítejte s tím, že byste do stojanu dávali šampaňské nebo šumivé víno, protože to špatně drží. Je to dělané přímo na lahve vína. U lahví šampaňského dochází s mírnému naklápění a nepůsobí to moc hezky. 


Ač mám na kapsle nový stojan, který vám hned ukážu, napadlo mě dát přebytečné kapsle třeba do takové dózy nebo vázy. Je z práskaného skla a vypadá to moc hezky. A když mě to přestane bavit, šoupnu do ní květiny nebo cokoliv jiného. 



A to je on, můj kaktusový kovový stojan na kapsle, který se mi hodí právě ke stojanu na víno, který jsem vám dnes ukazovala. Stačí dva sladěné prvky a vypadá to moc hezky. Tento kaktus jsem poprvé viděla u kamarádky a myslím, že se dělá v různých provedeních (barvách). Kapsle se na kaktus ze shora nasouvají, je to praktické a hezké! I tento stojánek seženete na Bonami





A když už jsme u té kávičky, chci vám ukázat jedny z mých nejoblíbenějších hrníčků. Znáte 58 products? Je to porcelánové nádobí s krásným designem. Najdete tam šklebící se misky, usmívající se vázu nebo hrníčky s různými výrazy a náladami. Jsou hodně odolné, dají se dávat do myčky a vydrží hodně. Nijak se neoprýskají a jsou pořád krásně lesklé. Mám je už asi přes rok, pokud se nemýlím. Hrníčky mám také z Bonami, všechny originální kousky najdu povětšinou tam. 


Beton mám ráda a tento chladič na lahve jsem dostala k narozeninám. Je z leštěného betonu a vypadá opravdu krásně, každého zaujme a neustále se mě na něj někdo ptá. Je moc hezký, praktický a kvalitní. Jediná nevýhoda je asi to, jak moc je těžký, ale to je holt tím materiálem, s tím se počítá, jen je třeba dávat pozor při manipulaci. Zespodu je chráněny, takže stůl si neodřete, ale u skleněného stolu už bych byla opatrnější. 



A abychom to měli v kuchyni hezké a sladěné i u dřezu, vybrala jsem si mýdlo a krém na ruce v hezké sadě od Baylis & Harding s bílým čajem a neroli. Jsou v kovovém stojánku, opět v barvě růžového zlata. Perfektní kombinace, takže to jsem musela mít. Do kuchyně se nám to skvěle hodí. Pokud se vám líbí, Notino má nejen tuto sadu, ale i spoustu jiných, jiné vůně nebo barevná provedení. Baylis & Harding má ve své nabídce i krásný mýdla či krémy s kamínky. Hodí se i do koupelny, ale já mám tyto produkty zatím v kuchyni. Možná je pak přemístím. Ale mýdlo i krém v kuchyni využívám hodně. 


Skleničky Nachtmann jsou velice známé, vídám je teď různě. Pravda, dřív jsem se na to tolik nezaměřovala. Jsou z křišťálového skla a jsou hodně bytelné. Pokud jste si říkali, že křišťál bude křehký, opak je pravdou. Tohle křišťálové sklo je velice odolné, můžete jej mýt v myčce, není s tím žádný problém. Jsou těžké, pořádné a krásné. Opravdu hodně se lesknou. Všechny sklenice jsem vyházela a pořídila jsem dvě velké sady Nachtmann sklenic. Najdete je opět například na Bonami, druhů je několik, i velikosti jsou různé. 


A nakonec rychlovarná konvice. Možná si řeknete, že nejde o nic zvláštního, ale tohle je myslím už můj čtvrtý pokus. Neustále vracení a reklamace, nekončící problémy. U této jsem zariskovala, protože jsem si ji přivezla z outletu v Praze, takže v případě další reklamace by to byla zajížďka, musela bych tam jet osobně a úplně by se mi nechtělo. No každopádně je zatím v pořádku a vypadá, že vydrží! Zrovna tuhle Tefalku jsem si moc přála, dělá se i v černé barvě, ta je taky moc hezká. Jednalo se o velice výhodný kup, jen kvůli poškozené krabici. Vyloženě tam na mě čekala! 


A to je pro dnešní den všechno. Doufám, že se vám dnešní tipy líbily a budu se těšit příště. Brzy vám ukážu novou kuchyň v celé kráse! Hezký den! Vaše E.



  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov