ZDRAVÉ OPALOVÁNÍ

By Elizabeth Lore - 7/20/2021

Všem vám přeji krásný den! Jak si užíváte léto a teplé sluníčko? Plánujete dovolenou? Já se sice letos k moři nechystám, ale na zahrádku k bazénu je to potřeba. Vybrala jsem si to, co využívám každoročně nejvíc. Sprej Bioderma Photoderm Bronz SPF30, krém Vichy Capital Soleil SPF50 a zázračnou pěnu Panthenol po opalování s Aloe Vera. Aloe Vera má hojivé účinky a vyhledávám ho ve všech produktech, ať už jde o pleť nebo tělo. Doufám, že používáte i péči po opalování, protože kůže po opalování opravdu potřebuje péči a uvidíte, jak krásnou pokožku budete mít po after sun produktech. Jsou konzistencí rozdílné, chladí, perfektně se vstřebají a pokožka po opalování je doslova vsákne. 



Panthenol Omega

Jak už jsem psala v úvodu, péče o pokožku po opalování hodně důležitá a doufám, že většina z vás na to dbá a používá i after sun péči. Já mám v oblibě pěnové produkty, obzvlášť pokud se vám podaří pokožku spálit. Panthenol Omega je chladivá pěna s obsahem Aloe Vera. Pomáhá zklidňovat a regenerovat pokožku. Použít ho můžete i pro hojení jakkoliv popálené kůže, nejen od sluníčka. My ho používáme už dlouhé roky, vlastně od malička. U tohoto produktu bych obzvlášť doporučila skladování v lednici alespoň  dvě hodiny před použitím, krásně pak chladí a chlad pokožce jedině prospěje. 



Bioderma Photoderm BRONZ

Tento krém je ve spreji , což mám ráda, obzvlášť pokud se chci rychle namazat a mít vše hezky rovnoměrně nanesené. Produkty ve spreji jsou příjemné i na pleti. Bioderma Photoderm BRONZ SPF30 vám vystačí k vodě, k bazénu, kamkoliv. Ochrana před sluníčkem je důležitá a já kombinuji SPF30 a SPF50. Aktivuje přirozenou obranyschopnost kůže, chrání před riziky poškození buněk a bojuje proti předčasnému stárnutí kůže pomocí patentu buněčné BIOprotekce. Je úplně bezbarvý, hezky se roztírá a nezanechává vůbec žádný mastný film. Je důležité aplikovat jej na suchou pokožku. 



Vichy Capital Soleil

Vždycky je důležité mít po ruce i nejvyšší ochranu, tedy SPF50. Vichy Capital Soleil má krásný eko design, moc se mi líbí jak vypadá balení. Toto mléko obsahuje kyselinu hylauronovou a termální vodu Vichy vulkanického původu. Chrání před UVB/UVA zářením, také před vznikem pigmentových skvrn a předčasným stárnutím pokožky, což je základ každého dobrého krému na sluníčko. Mléko je také obohaceno Meroxylem XL. Základ formule je z 94 % biodergradabilní, tedy bez UV filtrů a ze 71 % s UV filtry. A je hypoalergenní. K eko obalu bych ještě dodala, že samozřejmě nejde jen o líbivý design, ale také o to, že konečný produkt obsahuje o 45 % méně plastu v porovnání s podobnými plastovými tubami. 




A to je pro dnešek vše. Doufám, že se vám tipy na letní produkty na opalování líbily, hodily a že si třeba také nějaký vyberete! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov