THIERY MUGLER - ANGEL NOVA

By Elizabeth Lore - 7/19/2022

Všem vám přeji krásný den! Před nedávnem jsem vyzkoušela parfém, po kterém jsem koukala už cirka před deseti lety, mám pocit, že ho nosila jedna kamarádka. Ani nevím proč, ale nikdy jsem ho nešla ani vyzkoušet a ovonět, jak by mi seděl. No, nedávno jsem si na něj vzpomněla a objednala jsem si svůj vytoužený parfém Thierry Mugler - Angel. A myslím, že mi prošlo rukama už všechno. Je trošku ostuda, že mi Angel až doposud unikal. Ale bohužel, nadšení se nekonalo a Angel pro mě nebyl to pravé. Vůbec jsem se s ním nesžila a nebylo to ono. K mému překvapení to ale neznamenalo konec pro mě a tuhle andělskou hvězdu. Všimla jsem si téhle růžové hvězdičky, krásný Angel NOVA. Nevím proč, ale mám raději původní verze parfémů a když je nějaký její nástupce, když je vůně nějak pozměněná a vydaná s podobným názvem, už mě to moc neláká. Ale v tomto případě jsem musela ustoupit jakýmsi svým zvláštním zásadám a dát šanci i této hvězdě růžové barvy, byť má vysněná byla původní, modrá. A jsem za to neskutečně ráda, že jsem tomu dala šanci! 


Angel NOVA je krásná sladká vůně, která jednoznačně vyniká svým krásným flakonem. Na polici jasně vévodí mé sbírce a patři mezi nejkrásnější flakony. A jaká je samotná vůně? Je to sladká, květinová vůně. Ale dle mého je předně sladká. Vůně malin a výjimečné růže Mugler dává této vůni něco, co nenajdete u žádného jiného parfému. Tento parfém má být pro moderní ženu, hrdinku, která uskutečňuje své sny. 


Flakony všech vůní Angel jsou plnitelné. Jsou tedy šetrné k životnímu prostředí, jsou ekologické a nezatěžují naši planetu. Stačí si dokoupit jen novou náplň do svého flakonu. 


HLAVA malina, liči

SRDCE damašská růže 

ZÁKLAD Akigalawood, benzoin





Pokud si mám představit opojnou a svůdnou vůni, bude to tato. Je sice sladká, roztomilá, ale neskutečně opojná, doslova. Je to vůně, kterou se musím navonět, jen tak pro radost, když kolem ní projdu, když se mihnu kolem police s mými parfémy. I když se nikam nechystám, chci tu vůni cítit. Nabíjí mě pozitivní energií a cítím se díky ní krásná. 



A to je k této vůni za mě asi vše. Pokud hledáte něco nového, nebo stále nemáte ten pravý parfém, zkuste ji. Stojí za to! Mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov