Thierry Mugler ALIEN FLORA FUTURA

By Elizabeth Lore - 7/12/2022

Všem vám přeji hezký den! Léto už je v plném proudu a já mám pro vás tip na dokonalou, krásnou a letní vůni od značky Thierry Mugler. Jedná se o vůni Alien Flora Futura. Má krásný Duhový, Broskvový flakon, samozřejmě typický uzávěr pro tento parfém a naprosto skvělou a zajímavou vůni. Je to ten typ parfému, který opravdu jen tak nepotkáte a který nemá každý. Pokud hledáte ojedinělou vůni, kterou zaujmete každého, tohle je dobrá volba. Je to ten druh parfému, který nedokážu k ničemu pořádně ani přirovnat. Tak moc je zajímavý a nečitelný. Ovšem s tímto nám pomůže složení tohoto parfému, které vám teď tedy sepíšu.



Popis této vůně je opravdu okouzlující. Úvodní tóny vůně jsou osvěžující, zde naleznete munice drátů a zemitého Buddha dřeva, které povinné srdce tvořené kvetoucím noční kaktusem, který se také nazývá jako královna noci. Závěr vůně je krémový, je složen z tónů santalového dřeva a bílé Andri, což tvoří dokonalou symfonii. Vůně Thierry Mugler Alien Flora Futura byla uvedena na trh v lednu 2018, nepatří tedy mezi úplné novinky, ale tím spíš je dobré o ní vědět, jelikož jak jsem psala již v úvodu, na každém ji jen tak nepotkáte, což je jedině dobře. Tato vůně má být ztělesněním pozitivní energie a optimizmu. Je určena pro ženu, která před ničím neustoupí, ničeho se nezalekne a všechno zlé bere jako výzvu, jako příležitost posunout se o krok dál. A myslím, že takové jsme všechny. A pokud ne, tato vůně vás popožene a dodá vám odvahu, hlavně ale sebevědomí, protože díky ní budete kouzelně vonět.



Alien Flora Futura zachovává původní DNA klasického (původního) Aliena, ale je svěží, jemná a taková éterická. Očemž svědčí i složení parfému, nevšední ingredience, jako je například cedrát, citrus, který známe pod názvem Buddhovo dřevo, jak jsem již zmínila; nebo také Buddhova ruka. Další zajímavou složkou tohoto parfému je královna noci, tedy esence bílých květů z kaktusu, o kterých jsme si již také něco málo říkali. Co je zajímavé, tak je bílý květ z kaktusu, který vykvétá pod rouškou tmy a pouze jedinkrát ročně. Éterické složení této vůně tedy nelze popřít. Osobně miluji květiny kvetoucí večer a jednou za dlouhý čas, příroda je neskutečná. A je zvláštní vonět parfémem, který obsahuje něco tak vzácného. 



Pokud bych měla říct, který parfém mi voní více, tedy zda u mel vítězí klasický původní Alien nebo tato verze, tedy Alien Flora Futura, asi bych se přiklonila k Alien Flora Futura. Její složení je mému srdci bližší, stejně tak i její flakon. Ovšem i flakon klasického Aliena je úžasný a mám ho ráda, protože fialová barva má pro mě speciální význam od malička, stejně tak i dnes. Když jsem byla malá, dostala jsem od táty na vánočních trzích v mém rodném Brně prstýnek, který měnil barvu podle nálady a měla jsem ho fialový, což je barva lásky. Je to jedna z mých nejsilnějších vzpomínek. A nyní můj snoubenec má nejoblíbenější barvu fialovou, má ji na mě hrozně rád. A právě Alien má tu dokonalou fialovou barvu. I ten prsten byl tehdy skleněný, fialový. Skoro u každého parfému mám nějakou spojitost, nějaký příběh. A je vědecky podloženo, že vůně přináší vzpomínky na konkrétní okamžiky. A to potvrzuji. Opravdu to tak je. 



A to je pro dnešek vše! Doufám, že se vám dnešní tip na novou vůni hodil a že si ji očicháte nebo dokonce pořídíte, je krásná! Notino má v nabídce několik vůní tento značky, určitě si vyberete tu svoji. Mějte pěkný zbytek dne, Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov