DOLCE & GABBANA The Only One

By Elizabeth Lore - 3/10/2023

Všem vám přeji hezký den, dnes mám pro vás recenzi parfému od značky Dolce & Gabbana The Only One.  Naprostou náhodou jsem se k tomuto parfému dostala, ale je to jedna z vůní, na kterou se delší dobu dívám a když prohledávám stránky s parfémy, tento mě už mnohokrát zaujal. Líbil se mi jeho luxusní flakon. Je takový temný, elegantní, zlatavý. Když jsem studovala jeho složení, dostalo mě, co jsem se dočetla, já která jsem milovnice kávy a fialek, naprostou náhodou najdu parfém, který obsahuje tuto naprosto jedinečnou kombinaci fialek a kávy. Je to novátorský prvek značky Dolce & Gabbana. Tak jsem si řekla, že si dopřeju kousek jejího italského temperamentu! Tento parfém má zachycovat ryzí ženskost a nespoutanou vášeň. Tato vůně prý oslovuje půvabné dámy s vrozenou radostí ze života, což je možná pravda. Tváří této vůně je herečka Emilia Clarke, která představuje Daenerys Targeryen v mém oblíbeném seriálu Hra o trůny, těch náhod už nemůže být víc. Tento parfém je stvořený přímo pro mě, nejdříve fialky a káva a teď můj nejzamilovanější seriál Hra o trůny, není nic jiného co bych milovala víc. 


Je to květinově orientální vůně, vanilkově karamelová. Byla uvedena na trh v roce 2018. V úvodu vůně naleznete něžnou fialku, bergamot a pomeranč. Vzápětí je voňavá černá káva a květinový kosatec. V srdci parfému jsou hrušky, růže a květy pomerančovníku. V základu pak smyslná vanilka, karamel a pačuli. A teď něco k jeho flakonu, jako celek působí velmi luxusně, je hranatý, zlatavý, obsahuje broskvový parfém. Tedy parfém v broskvovém tónu a vévodí mu hezký uzávěr s detailem zlatého prstenu. 





A to je pro dnešek už vše, doufám, že se vám dnešní tip na nový parfém líbil, i když není úplně nový, na trhu je už pár let. Ale pro mě nový je, je to pro mě naprosto skvělý objev. Třeba vám také zavoní. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov