Hojivý krém Eucerin Aquaphor

By Elizabeth Lore - 3/01/2023

Všem vám přeji hezký den! Dnes mám pro vás recenzi nového produktu, za který jsem opravdu ráda. Nečekala jsem až takový úspěch a takové nadšení, ale opravdu je skvělý. Po dlouhé době jsem narazila na produkt, který vyloženě pomáhá kůži a problematickým místům. Jak jsem vám psala v jednom z nedávných článků, kde jsem se věnovala mým oblíbeným produktům v péči o pokožku a pleť, mám občas problémy s citlivou pokožkou, se zarudnutím pokožky či pleti, také mě trápí časté záděry kolem nehtů a podobně. A právě s tímto vám může pomoci tato mast od Eucerin. Je bez jakéhokoliv aroma, je hodně mastná, hutná, prostě klasická mast. Balení je menší, ale vzhledem k tomu, že vám stačí minimální množství pro použití, je to adekvátní velikost. Nejdříve mi to připadalo zvláštní, ale není to žádný obyčejný krém na ruce nebo na tělo, je to opravdu hojivá mast, takže balení je dostatečné. 

Věděli jste, že kůže je největším orgánem lidského těla? Tento krém, nebo spíše Most je naprostý zázrak, je to regenerační must, která je absolutně bez parfemace, takže je vhodná i pro tu nejlepší citlivější pokožku. Je hodně Hutná, stačí opravdu trošičku a po použití je kůže sice mastná, ale viditelně ozdravuje například záděry, vysušené lokty nebo jakékoliv jiné partie. Obsahuje panthenol a také glycerin, který je hydratační složkou, přitahuje vodu a pomáhají tak zadržovat v pokožce. Účinkuje společně s panthenolem, ten pomáhá urychlit regeneraci a obnovu kůže. Používat ho můžete také například po menších popáleninách, na hojení tetování a nebo po různých dermatologických zákrocích.

Vlastnosti:

  • - intenzivně hydratuje vysušenou, popraskanou a podrážděnou pokožku 

  • - podporuje a urychluje přirozenou regeneraci pokožky
  •  
  • - posiluje bariérovou funkci pokožky 

  • - umožní pokožce dýchat

Složení:

  • - glycerin (účinně hydratuje pokožku a pomáhá ji udržovat zvlhčenou)

  • - panthenol (urychluje regeneraci pokožky a hydratuje)



Aplikuje se jemným masírováním podle potřeby na problematickou oblast kůže, například na suchá kolena, na suché lokty, na popraskanou pokožku na kloubech prstu na rukách a nebo na roztřepený nehtovou kůžičku či popraskané putty. Jak jsem psala již v úvodu této regenerační mas neobsahuje žádnou parfemaci ani konzervační látky, takže je vhodná např. také pro použití na plenkovou oblast u dětí. Co je opravdu důležité, tuto mast nemůžete používat na otevřené, vlhké či krvácející rány, musí být zahojené a pokožka musí být již reepitelizovaná. 


Co říkáte na tento produkt? Znali jste ho? Pro mě to byla naprostá novinka a jsem za objevení tohoto produktu opravdu ráda. Pokud máte jakékoliv problémy s pokožkou, třeba takové jako jsem zde dnes zmínila, rozhodně stojí za vyzkoušení, Eucerin produkty si můžete objednat třeba na Notino. A pro dnešek je to už vše, přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov