Tipy na lesky, rtěnky a tužky na rty!

By Elizabeth Lore - 5/31/2023

Všem vám přeji hezký den! Sešlo se mi tu konečně několik nových produktů na rty, které se mi podařilo nashromáždit za posledních pár měsíců. Pokud bych měla být upřímná, mám doma košíček plný rtěnek a všelijakých produktů na rty. A vždycky jsem se snažila vše nejdřív spotřebovat a pak pořizovat nové. Ale vzhledem k tomu, že spoustu z nich jsem měla na testování, tak se mi doma nastřádalo i několik kousků, které mi nesedly třeba odstínem. A pořád jsem měla nějaké kousky v hledáčku, a to dokonce i déle než rok. Takže se nejedná o žádný unáhlený nákup. Také tu mám nové štětce a skvělou tužku na obočí. 


Dlouhotrvající lesklá rtěnka Maybelline Superstay VINYL INK LIQUID

Tuhle rtěnku jsem si vybrala v odstínu Cheeky. Viděla jsem ji u jedné známé, hrozně se mi líbila. Krásně ladí k mému odstínu pleti a k vlasům, sluší blondýnám i brunetám, to mám ověřené. Na rtech vydrží opravdu celý den i noc, měla jsem ji poprvé na festivalu a vydržela mi opravdu celý den až do tmy. Na rtech je příjemná, nedělá žádný nepříjemný povlak jako jiné podobné rtěnky, které jsem zkoušela. Například dlouhotrvající rtěnka od značky Dermacol, kterou určitě všichni dobře znáte, ta se ze rtů postupně slupuje, dělá na rtech fleky a hlavně dělá zvláštní strukturu rtů, rty jsou takové vrásčité, protože rtěnka vytváří povlak a hodně vysušuje. Ale tato rtěnka je naprosto sametová, příjemná a i přesto, že je dlouhotrvající, tak pořád má krásný lesk. Rty tedy nevypadají vysušeně a není na rtech nepříjemná jako jiné dlouhotrvající rtěnky. Slibuje vydrž 16 hod., což mohu potvrdit. Má velmi dobrý aplikátor, takže k nanesení nepotřebujete konturku, linka rtů je přesná. Také odolá líbání, vůbec se nerozmazává a nepřenáší.




Hydratační lesk na rty Maybelline LIFTER GLOSS

Dlouho jsem chtěla tento lesk Maybelline, protože je jako rtěnka, krásně sytý. Zvolila jsem odstín Stone. Už to bude pěkná doba, co jsem si prohlížela všechny odstíny, říkala jsem si který by byl nejlepší, nemohla jsem dlouho vybrat, ale nakonec jsem se rozhodla pro svůj oblíbený hnědý, lehce béžový odstín bez třpytek. Tato kolekce lesků má v nabídce i metalické odstíny, takže se určitě podívejte, stojí za to. Lesk má krásnou pevnou a máslovou strukturu, rty krásně překryje, je velmi výrazný. Obsahuje kyselinu hylauronovou a rty vyživuje a zvláčňuje.



Dlouhotrvající matná rtěnka v tužce Superstay INK CRAYON MATTE

Všechny odstíny jsou níže nafocené po směru, tedy nejdříve odstín Reach High, uprostřed Seek Adventure a poslední Talk The Talk. Poprvé jsem tuto tužku zkoušela od kamarádky u moře, moc se mi líbil právě ten vínový odstín, ale lehce hnědý. Ten jsem si tedy objednala jako první, tužku jsem nosila celý víkend a následně jsem si musela objednat další dva odstíny. Má sametovou konzistenci, na rtech je neskutečně příjemná už při nanášení. Odstíny jsou velmi výrazné, nemusíte ji vůbec vrstvit, ba naopak, ideální je přesné nanesení a žádné vrstvení. Díky tomu bude rtěnka na rtech velmi příjemná a nebude se vám drolit. Slibuje vydrž až 8 hodin, což také mohu potvrdit. Tehdy jsem si ji brala k moři, vydržela nám tam celý den, mě i kamarádce. Má také integrované ořezávátko. Je odolná proti rozmazání a otiskům. Dokonce tato rtěnka získala ocenění nejlepší rtěnky v tužce roku 2020 v Allure Best of Beauty Awards. 






Sada štětců Real Techniques - Au Naturale

Svoje štětce mám už pěknou řádku let, tak jsem si řekla, že si udělám radost a pořídím si nějaké nové. A to hlavně proto, že jsem narazila na tuto nádhernou zlato béžovou sadu Real Techniques. Sada obsahuje všechny štětce, které pravidelně používám, takže pro mě ideální. Pokud je toho ale na vás příliš, určitě si můžete vybrat i nějakou menší sadu, kde najdete jiné složení štětců, tedy jiné typy štětců, s menším rozšířením. V této sadě je úplně všechno, co potřebuji. Obsahuje štětec na aplikaci podkladové báze, kulatý štětec na oční stíny, štětec na rozjasňovač, štětec na sypký pudr, štětec na oční linky, štětec na oční stíny, štětec na make-up, štětec na korektor a také velký štětec na pudr. Jedná se o veganský produkt, štětiny jsou syntetické, což mi vyhovuje, odjakživa mám raději syntetické štětiny, protože ty přírodní jsou velmi hrubé. 




Tužka na obočí Balayage Brow - Makeup Revolution London

Oboustranná tužka na obočí, která vám vyčaruje tolik toužebný balayage efekt, tedy krásný přechod. Já osobně používám právě oba dva typy tužek, jednak tu tenkou, pro jednotlivé chloupky a detailní vykreslení obočí, ale také tu širokou, plochou, pro vybarvení celého obočí, stejně tak se s touto plochou částí dobře kreslí chloupky, ale nejsou tolik přesné. Tužka mě zaujala tedy právě hlavně tím, že obsahuje oba dva typy tužek, tedy že je oboustranná. Na uzávěru tužky je také praktický kartáček pro česání obočí. Já češu obočí vždycky před nanesením, ale můžete ho použít také na finální úpravu. Od Make-up Revolution mám tužky na obočí různé, dobře se s nimi kreslí, nejsou suché a nelámou se. 


A to je k dnešním novinkám vše. Mějte krásný zbytek dne. Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov