Jak pečuji o své zuby?

By Elizabeth Lore - 5/15/2023

Všem vám přeji hezký den. Dnešním článku vám chci ukázat několik produktu, které jsou zaměřené na zuby. Péče o zuby je důležitá a u nás v rodině se jí snažím nepodceňovat. Vždycky jsem neměla ráda zubaře, no bohužel můj syn má že zubařů stejný strach jako tehdy já. Snažím se tedy péči o zuby podpořit po celé rodiny co nejvíce jak jen to jde. Udělala jsem velkou objednávku produktů, které vám dnes ráda doporučím. Mám tady Sonické kartáčky, bělící zubní pasty a spoustu dalších vychytávek.


GUM Sonic Power Black sonický zubní kartáček

Pro sebe a pro manžela jsem vybrala sonický kartáček, pro sebe v bílé a pro něj v černé barvě. Kartáček je na baterii, klasická tužková, která je do daná v balení. Kartáček je šetrný k citlivým zubů a k dásním, hlavice je s vlákny dvou délek. Vlákna jsou zúžená, takže lépe pomohou dosáhnout do mezizubního prostoru. A jelikož jsou vlákna jemná, jsou velmi šetrná.


Curaprox CS 5460 Ultrasoft FUN & Cherry

Tuto značku máme moc rádi, kartáčky hodně střídáme a občas si pořídíme právě i Curaprox. Líbil se mi motiv s třešinkami. A pak tu také mám dva kartáčky s puntíky v růžových a fialových barvách. U kolekce Cherry s třešněmi se mi líbí, že jeden je ženský a druhý mužský, tedy ten průhledný můžete mít v páru. 



The Humble Flows Picks Mint - párátka se zubní nití

Už několik let používám úspěšně zubní nit, moje dentální hygienistka mě to konečně naučila. Ale nedávno jsem objevila v jednom mém oblíbeném americkém filmu s Jennifer Aniston, že používá právě tohle párátko se zubní nití, já tomu říkám pilka. Moc jsem se na tento produkt těšila, byla jsem na něj hodně zvědavá. A musím říct, že je to skvělá věc. Zubní nit hodně plýtvám, protože vždycky musím velkou část nitě omotat kolem obou prstů, aby pevně držela a abych si dokázala vyčistit všechny hodně úzké mezizubní prostory. Ve spodním patře mám totiž zuby opravdu těsně u sebe. Těžko se tam dostávám i se zubní nití, která je povoskovaná. S touhle pilkou s dobrou pevnou rukojetí to jde samo. 


Sensodyne Pronamel Whitening zubní pasta

Pokud jde o zubní pasty, ráda zkouším nové věci, takže pokaždé se snažím objednat nějaký nový typ. Pasty Pronamel jsme měli už několikrát, takže ty máme osvědčené, určitě je také znáte. Tentokrát jsem zvolila výhodný balíček, v jedné sadě máte rovnou 3 pasty. A hlavně mi šlo o to, že jsou tyto pasty bělící. Zaměřuji se teď trochu na vybělení zubů, chci dosáhnout trošku lepšího odstínů, tak uvidíme co tyto pasty dokážou.



A to je pro dnešek vše. Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov