PRVNÍ SLUNÍČKO A OCHRANA POKOŽKY

By Elizabeth Lore - 5/22/2023

Ze dne na den se nám otočilo počasí a máme opravdu nádherné dny, plné sluníčka a dokonce už i opalování, ať už dobrovolného nebo ne. Z počátku jara si pamatuji pár dnů, kdy bylo opravdu silné sluníčko a všichni měli spálený krk, ramena i obličej. Chápu, téměř nikdo nebyl připraven a ochránil se jen ten, kdo používá pro denní péči krémy s SPF. Poslední víkend jsem si dala na sluníčko pozor a celou rodinku jsem poctivě mazala. Kluci už chodili po zahradě bez trika a u bazénu to sluníčko pálí hodně. Každý rok si objednávám Nivea olej s nižším faktorem a také krém, protože né vždy je nálada na mastnou pokožku. Tento rok jsem vybrala i Nivea krém. Značku Nivea mám moc ráda a používám je už roky. 



NIVEA SUN tropical bronze milk SPF6

Toto tělové mléko je krásně jemné a na pokožce velmi příjemné. Důležité je, že je voděodolné. A obsahuje betakaroten, díky kterému získá pokožka krásný opálený vzhled ihned po natření. Obsahuje také vitamin E s hydro-lipidovým komplexem, který zanechává pokožku jemnou a podporuje dlouhotrvající opálení. 


NIVEA SUN tropical bronze oil spray SPF6

I tento olejíček obsahuje karoten, který je u aplikace velmi viditelný, což je dobře. Pokožka okamžitě získá zlatavý až tropický vzhled. Od lesku oleje na pokožce se krásně odráží sluníčko a kůže je hned krásnější, vláčnější, uhlazená. Také obsahuje vitamin E a ten dodává pokožce přirozenou rovnováhu hydratace. Olej je voděodolný a dobře se aplikuje i na vlhkou pokožku. 


Nezanedbávejte ochranu pokožky a používejte už teď ochranu proto slunci, které je některé dny už hodně silné. Alespoň minimální ochrana s nižším faktorem pomůže vaší pokožce. A to je už pro dnešek vše! Mějte krásný zbytek dne, Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov