Péče o pleť s Barry M

By Elizabeth Lore - 6/01/2023

Všem vám přeji hezký den, moje oblíbená značka Barry M přišla s novinkou, s pečující kosmetikou Fresh Face Skin. Mám tu tedy na vyzkoušení několik produktů z této řady, kterou si už teď můžete objednat třeba na Notino. V poslední době jsem na svém blogu řešila péči o pleť, ale hlavně změny mojí pleti. Dříve jsem se zaměřovala na hydratační produkty, ale v poslední době mám bohužel problém se sklony k zčervenání pleti a také s hodně citlivou pletí. Obličej mě po použití určitých produktů začne pálit, některé dny jsou ty reakce horší, některé dny reakci žádnou ani nezaznamenám, je to zvláštní. Možná v tom hrají roli i hormony, to netuším. Ale musela jsem začít hledat produkty pro citlivou pleť se sklony k zčervenání. Když se tomu dostatečně nepřizpůsobím, pleť mi začne hodně vysychat, začnou se mi na obličeji tvořit šupinky a pak už vůbec nevím co s tím. Rukama mi toho prošlo už dost, za poslední dva roky jsem toho zkusila opravdu hodně. A právě tato řada má být zklidňující, hydratační a má zklidňovat zčervenání i podráždění pleti. Padla mi opravdu do rány. 


Odličovací a čistící balzám Fresh Face Skin


Velmi zajímavý produkt na odlíčení. Je mastnější, takže s ním odlíčíte i dobře držící produkty a líčidla. Obsahuje bambucké máslo, které je tam velmi znatelné a to je dobře. Poskytuje také hydrataci, zklidnění a výživu. Je vhodný pro všechny typy pleti. Jedná se o veganský produkt, stejně tak jako i v ostatních případech. Celá tato řada je tedy veganská. A jak se používá? Aplikujte ho na suchý obličej a konečky prstů jemně masírujte pleť. Pak jen pleť opláchněte. 


Čistící tonikum Fresh Face Skin

Opět velmi zajímavý produkt, jelikož se jedná o tonizační přípravek ve spreji. Pomůže vám vaši pleť dočistit a zharmonizovat, také pleť osvěží. Je vhodný pro všechny typy pleti a dodá vám hydrataci. Zbavuje pleť nečistot, mastnoty, vyživuje pleť a zanechává jí jemnou, svěží a zářivou. Zklidňuje a tonizuje. Používá se snadno, nanesete jej na kosmetický tampónek a krouživými pohyby pleť ošetříte.


Hydratační pleťový krém Fresh Face skin

A po kompletním vyčištění a ošetření pleti tady mám poslední produkt, který budete potřebovat. A to je hydratační krém. Také je vhodný pro všechny typy pleti, ale neobsahuje SPF (ochranu proti slunci). Obsahuje bambucké máslo a zelený čaj. Je vhodný na den i noc. Pleti dodá hydrataci, revitalizaci a výživu. Pleť je díky němu svěžejší a jasnější. Zklidňuje podráždění a začervenání u citlivé pleti, což mohu potvrdit, je to věc, se kterou mám velký problém. Krém mi velmi vyhovuje a na to, že je hydratační a není přímo určený pro citlivou pleť, tak ho mohu doporučit. Tedy tvrzení, že je vhodný pro všechny typy pleti potvrzuji. A mimo to má nádhernou vůni, parfemace mi vůbec na pleti nevadila.

To je k dnešnímu postu už opravdu vše. Pokud řešíte podobný problém, určitě vyzkoušejte tuto řadu od Barry M. Zatím ji používám pár týdnů, ale hned při prvním použití jsem cítila, jak na mě produkty pozitivně působí. Žádné zčervenání, ani pálení na obličeji se nedostavilo, vůbec mi nejsou nepříjemné na obličeji, konzistence je jemná, mají skvělou vůni, nic neštípe a splnilo to vše, co to slibovalo. Celá tato řada mi svědčí, obzvlášť nadšená jsem z čistícího balzámu a také jsem velmi ocenila tonikum. Pleťový krém můžete používat na den i noc, což je jeho veliká výhoda. Určitě nebudete litovat. Já vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.



  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov