Noble Isle THE GREEN HOUSE

By Elizabeth Lore - 5/01/2023

Všem vám přeji hezký den! Řada The Green House je svěží, má hřejivou vůni s letními tóny rajčatových listů, zimolezu, bergamotu, máty a melounu s přírodním extraktem z rajčete odrůdy Sungold, který je známý pro svou bohatost na živiny. Po použití těchto produktů ucítíte vůni zahrad Gravetye Manor v Sussexu, ve kterých právě dozrály plodiny. Tyto produkty jsou veganské, bez SLS a parabenů. Tělový krém se nádherně roztírá, nezanechává na kůži žádný film a pokožku hned vyživí. Tělové mléko Noble Isle The Green House pomáhá udržet pokožku hydratovanou, jemnou a čistou. Ve vůni krému i mýdla ucítíte jasmín, pižmo, pačuli, zimolez, bergamot, zelené tóny a rajčatové listyNotino má ve své nabídce všechny produkty této řady a najdete tam i krásné sety nebo svíčky ke každé řadě. Jak už díky minulým článkům víte, já mám nejraději Willow Song, líbí se mi také Rhubarb Rhubarb nebo Tea Rose a teď se seznamuji s touto The Green House. Vybrat si můžete samozřejmě i podle barev, které se vám nejvíce hodí do vaší koupelny, protože upřímně, všechny voní krásně a dokonale. Značka Noble Isle pochází z Velké Británie, tedy řada Tea Rose je pro Noble Isle neskutečně typická. Značka je inspirovaná přírodním a kulturním bohatstvím Velké Británie. Značka představuje tradice, vůně a atmosféru celého spojeného království. Je vytvořeno deset kolekcí, tedy řad produktů. Tvůrci vůní této značky cestovali po celé Anglii, Skotsku a Irsku, jen proto, aby získali ty pravé a autentické zdroje ingrediencí, které opisují jejich kulturu. Jejich produkty nikdy nebyly testované na zvířatech a tak mají certifikaci Leasing Bunny a certifikaci veganské společnosti. Díky tomu splňují všechny veganské požadavky. Všechny receptury vylepšují tak, aby jejich výrobky co nejšetrnější k přírodě a ekologické, aby byly tím nejlepším pro naši planetu. Produkty jsou baleny v materiálech, které jsou z přírodně obnovitelných zdrojů.


Výtažky z rajčat Sungold vyživují pokožku a také ji zklidňují. Zklidňují také případné podráždění pokožky, což mě u této řady zaujalo nejvíce. Jak jistě z předchozích článků víte, mám v posledních letech citlivou pokožku, která je docela náladová a někdy nevím, čím se vůbec můžu natřít a čím se umýt. Dále pak výtažky z jasmínu a zimolozu osvěžují a hlavně krásně provoní pokožku. Jasmín patří mezi mé oblíbené složky vůní, parfémů nebo i krémů. 

  • hořkosladká, svěží vůně
  • hydratuje a vyživuje pokožku
  • zanechává pokožku hebkou a provoněnou
  • vegan
  • bez SLS a lepku

Hlava: rajčatové listy, zelené tóny & bergamot 


Srdce: jasmín, zimolez


Základ: pižmo, pačuli


A to je k dnešním produktům Noble Isle už vše, doufám, že vás zaujaly a že se na tuto značku podíváte. Určitě si vyberete. Pokud chcete mít domácnost o něco luxusnější a mít v koupelně něco opravdu výjimečného, exkluzivního, čeho si každá návštěva všimne, zkuste tyto mycí gely a krémy na ruce, které vedle sebe postavené v koupelně vedle vašeho umyvadla zaujmou a budou nádherně ladit s interiérem. Pokud jste velký detailista, vybrat si můžete z mnoha řad i podle barvy jejich obalů, aby jste měli všechno dokonale sladěné. Já vyzkoušela téměr všechny řady a zatím jsem nenarazila ani na jednu, která by nezaujala. V jejich nabídce je toho mnoho! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov