Halloween maska | LUSH

By Elizabeth Lore - 9/26/2023

Dnes mám pro vás recenzi této dýňové Halloween masky od Lush Cosmetics! Jedná se o letošní novinku, velmi zajímavou novinku, kterou jsem musela hned vyzkoušet. A jaká je? Nejlepší na ní je, že ji můžete používat opakovaně a né jen jednou. Vydrží vám celý týden, stačí když ji jen po každém použití znovu zabalíte a dáte do lednice, pak vám spolehlivě vydrží i sedm dní. A co obsahuje? Tato maska je z dýňového a rajčatového pyré. Je to hydratační pochoutka pro vaši pleť! Díky spoustě vitaminu A pomáhá zklidňovat vaši pleť a také ji zjemní. 



A jak se maska používá? Opatrně ji vyjměte z obalu, maska se sice netrhá, ale s nešikovným zacházením by se to určitě stát mohlo. Masku aplikujte na umytý, lehce vlhký obličej. Já ji zkoušela na úplně osušenou tvář a dost dobře nedržela, takže na to pozor. Masku nechte působit deset minut a pak si ji zase dejte do ledničky. Po vyjmutí z lednice mimochodem hezky chladí. 



A to je pro dnešek všechno. Pokud se vám maska zalíbila, mrkněte na stránky Lush a nebo navštivte jednu z jejich prodejen! Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov