Vlasová péče Moroccanoil

By Elizabeth Lore - 9/29/2023

Všem vám přeji hezký den! Dnes mám pro vás tip na dva zajímavé produkty od stejné značky, a to od značky Moroccanoil. Tento světoznámý ikonický tyrkysový olejíček určitě dobře znáte. Já ho také velmi dobře znám, ale světě div se, jako beauty blogerka, která se věnuje blogování a recenzování kosmetiky skoro 15 let, jsem ho ještě nevyzkoušela. Rukama mi toho prošlo mnoho a konečně na něj přišla řada. U olejíčku se vždycky trošku bojím toho, že bude příliš mastný, těžký, zatíží vlasy, nic jim nepřinese a budou to pro mě vyhozené peníze. Trošku jsem se toho tedy bála a pořád jsem sázela na osvědčené produkty, které doma mám, ale dnes vám povím jaký tento olejíček je. A zároveň se podíváme na zoubek i krásnému kartáči na vlasy od stejné značky. Je to velmi krásný set, který jsem upřímně ráda zařadila mezi své vlasové stálice.


Hřeben Brushes ionic ceramic paddle brush

Roky používám kartáče na vlasy Tangle Teezer. Dlouho jsem neměnila, jelikož jsem nepovažovala žádný jiný konkurenční produkt za lepší, věděla jsem co mi vyhovuje a nebyl důvod měnit. Tangle Teezer mám moc ráda, ale týká se to pouze toho s rukojetí, nejraději mám právě ten na mokré vlasy, na mokré česání, ale češu si s ním vlasy běžně i suché, pokud ale máte rádi česání vlasů ještě za mokra třeba i ve sprše, tak vám ho mohu doporučit obzvlášť. Před pár dny jsem ale narazila na tento nádherný hřeben, říkala jsem si, že by nebylo na škodu spojit to s novou recenzí. Hřeben má velmi příjemnou a dostatečně širokou rukojeť, plocha kartáče je ve tvaru obdélníku a štětiny jsou pravidelně a prakticky rozmístěné. Co je obzvlášť zajímavé, tak je materiál. Štětiny na tom to kartáči jsou zakončené, takže pokožku hlavy nepoškrábou, zároveň dobře pročešou případné zacuchání a hlavně jsou gumové, takže se vyhnete tomu, že byste si vlasy při česání zbytečně trhali. Já mám vlasy opravdu hodně jemné, namáhané odbarvováním a tento hřeben mohu doporučit i pro ty nejjemnější a nejrozmazlenější vlasy. Manžel ho doma viděl a pak se s ním česal a masíroval si hlavu, hned po něm sáhnul. Je fakt supr! 



Vlasový olej Moroccanoil Treatment

A teď to hlavní, vlasový olej. Jak už jsem zmínila v úvodu, kdo by ho neznal, že? Rozhodla jsem se to risknout a objednala jsem rovnou to větší balení. Aniž bych to věděla, udělala jsem dobře, jelikož jsem v balení nalezla i pumpičku, takže si olejíček mohu nanášet tak jak jsem zvyklá u většiny mých olejíčků na vlasy, tedy pumpičkou. Pokud vím a mám správné informace, tak u menšího balení pumpičku nenaleznete. Jako první musím vypíchnout jeho naprosto dokonalou a príjemnou vůni. Když jsem olejíček nanesla do dlaní, cítila jsem, že je opravdu sametový a heboučký, lehký jako pírko. Olejíček jsem v dlaních rozehřála a nanesla do délek svých vlasů. Vlasy jsem měla umyté z předchozího dne, tedy pořád fresh. Olejíček jsem nanesla v malém množství, určitě ho nepotřebujete moc, stačí jedno až dvě pumpnutí na středně dlouhé vlasy. Krásně vlasy uhladil, dodal jim lesk. Hlavní je ale vyživení, které tento olejíček slibuje. Zaceluje roztřepené konečky, zabraňuje vysušování vlasů, usnadňuje rozčesávání a navíc je antistatický. 



A to je k dnešnímu článku všechno. Mějte pěkný den! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov