HUGO BOSS The Scent

By Elizabeth Lore - 9/01/2023

Všem vám přeji hezký den. Dnes mám pro vás recenzi myslím si docela oblíbeného parfému pro ženy od značky Hugo Boss, parfém The Scent. Tato vůně už mi prošlo rukama, dobře jí znám a také znám pár lidí, kteří tuto vůni nosí. A taky jsem si říkala že nastal čas pro samostatný článek přímo pro tuto vůni. Protože pokud neznáte, bylo by dobré jí poznat. Jaro je tu a myslím, že tato vůně by mohla být to pravé, pokud ještě nemáte svůj jarní parfém nebo celkově svoji vůni. Je to vůně která se prý hodí od jara do podzimu, ale myslím si, že nic nezkazíte tím, když jí budete nosit klidně celý rok, pokud to bude to pravé pro vás. Venku je konečně nádherné počasí, vysvitlo nám sluníčko, prosluněné dny jsou čím dál častější a já se hrozně těším z této vůně, léto klepe na dveře, letní šatičky už vidím na každém rohu a proto jsem si znovu dala na svojí poličku u vchodových dveří právě tuto vůni, protože je nosím teď každý den. Máma hrozně moc parfému, jako blogerka mám docela velkou sbírku, tahle patří jednoznačně mezi mé oblíbené, vždycky si s každou vůní pamatuji to konkrétní léto, které jsem prožila a různé hezké okamžiky a vzpomínky. Jak už jsem v minulosti nejednou zmiňovala ve svých článcích, je faktem, že vůně vám mohou připomínat různé okamžiky a vyvolávat vzpomínky. Já tohle zažívám například i když ucítím vůni nějakého krému, který jsem používala už kdysi dávno. Tahle vůně se mnou zažila už mnoho, těším se co dalšího mě čeká tento rok s tímto parfémem. Ale abych to zkrátila, je to prostě můj oblíbený parfém, má oblíbená vůně a moc ráda se k ní vracím. O to víc je potřeba vám ji doporučit a popovídat si o ní dnešním článku. Vůně značky Hugo Boss jsem měla zatím jen dvě, pokud jde o ty dámské. Ještě jsem zkoušela parfém Boss Alive. Zaregistrovala jsem, že i ta je už dost oblíbená a známá. 

Tento parfém je unikátním protějškem své pánské verze, je to smyslná vůně která umí svádět. Jejich společným cílem je probudit podmanivou sílu a vytvořit kolem auru přitahující opačné pohlaví. Tato vůně svojí kompozicí propojuje ženskou eleganci, svůdnost, sílu. Rafinované ingredience jsou v této kombinaci dokonalým zrcadlem svádění. Je vášnivá, přitažlivá a má jiskru, probudí i naprostou závislost. Jason Wu, autor této vůně, měl jasnou představu, čeho by chtěl při této tvorbě vůně dosáhnout. Jeho vizí byla žena v mužském oblečení, v pánském sexy a zároveň drsném kvalitním obleku, která působí mocně a zároveň naprosto přitažlivě a svůdně, ještě víc to znásobovalo její smyslnost, taková byla představa Jasona Wu. Mělo jít o kombinaci síly a jemnosti, která je tak typická právě pro ženy, které chtějí víc, které jsem tvrdé, cílevědomé, ale zároveň pořád jemné ženy. Důležitým prvkem této je svádění, takže pokud chcete vonět jako taková žena, vyzkoušejte ji. Uvidíte, jaké emoce ve vás probudí a jak na vás bude působit. Ale hlavně, jak bude působit třeba na váš protějšek. Můj manžel má na mě tuto vůni moc rád. 

HLAVA broskev, frézie

SRDCE osmanthus

ZÁKLAD kakao

Jednoduché složení mluví jasně, broskev, frézie, osmanthus a kakao. Na první pohled docela nečitelná vůně, alespoň pro mě. Ale je naprosto skvělá. Je to vůně z roku 2016. pojí se zde sami tobě Broskvové, květinové a kakaové opojení. Tato vůně má být dokonalým protějškem pánské verze, takže si můžete s partnerem pořídit i pánskou verzi pro něj, tedy Hugo Boss The Scent For Him. 

A to už je pro dnešní recenzi vše, tato vůně je opravdu kouzelná. Mám jí moc ráda a teď už ji mám vlastně podruhé. Pokud rádi objevujete, zkuste tuto vůni, nešlápnete s ní vedle. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov