Péče o pleť | ASTRID BIORETINOL

By Elizabeth Lore - 1/09/2024

Dnes mám pro vás tip na řadu produktů za dostupnou cenu, které dodají pleti omlazení, zredukují linky a vrásky a vyhladí i rozjasní pleť. Pokud jde o omlazovací produkty, dle mého názoru je zásadní začít s jejich používáním včas, používat je důkladně a pravidelně, abyste dosáhli nějakého výsledku. Omlazující kosmetické produkty se pohybují v různých cenových relacích a práce Astrid přichází s cenově dostupným řešením. Jedná se o řadu Astrid Bioretinol. Značka Astrid je na trhu od roku 1847, kdysi fungovala v pražské ulici Celetná jako mýdlárna a od té doby posunula a nyní přichází na trh se vším, co si žádá dnešní doba. V této řadě naleznete denní krém, noční krém, pleťové sérum a textilní pleťovou masku. A všechny tyto produkty si dnes ukážeme. 


bakuchiol - přírodní alternativa retinolu

kyselina hylauronová - hydratuje a vyplňuje vrásky

komplex vitamínů - B5, B3, C a E

Pleťové sérum Astrid Bioretinol

Pokud toužíte po okamžitém účinku proti vráskám, který bude intenzivní, sáhněte po tomto séru. Ihned po aplikaci je pleť zvlhčená, vyhlazená a zpevněná. Zpevní i zralou pleť od 45ti let výše, takže se toho nemusíte bát, účinky se dostaví i u zralé pleti. Přípravek obsahuje moji velmi oblíbenou složku a tou je bakuchiol, o kterém jsem se zmiňovala již nesčetněkrát. Je to přírodní alternativa k retinolu. Obsahuje také komplex vitamínů B5, B3, C, E a kyselinu hylauronovou, stejně jako všechny produkty této řady. Navíc pomáhá zmírnit i pigmentaci pleti, sjednocuje tón pleti a podporuje její přirozený jas. Aplikace je vhodná každé ráno na vyčištěnou pleť, krk a dekolt. Jemným vmasírováním zapracujete sérum do pokožky, čímž se produkt i zahřívá a to je příznivé pro jeho vstřebání. 




Denní a noční krém Astrid Bioretinol

Denní krém obsahuje SPF10 a všechny výše zmíněné složky. Rozjasňuje vzhled, sjednocuje barevný tón pleti a pomáhá dosáhnout sametově hebkého vzhledu. Noční krém je ve složení stejný, až na obsah SPF, noční krém SPF neobsahuje. 



Pleťová maska Astrid Bioretinol

Plátýnkové masky mám ráda, tato se používá zcela běžně jako každá jiná. Doba působení je 10 minut. Po jejím sundání si ještě prsty jemně vmasírujte zbytky séra z masky do pleti. Po aplikaci cítíte okamžité zpevnění a příjemnou hydrataci, kůže je plně vyživená. Myslím, že při pravidelnějším používání dosáhnete hezkých výsledků. Obsahuje stejně složky jako ostatní produkty této řady a zapomněla bych zmínit, že tyto produkty nejsou testovány na zvířatech!


A to je pro dnešek vše, zaujaly vás tyto produkty? Líbí se vám jejich nadupané složení? Mějte pěkný zbytek dne, Vaše E.





  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov