Multifunkční produkty na vlasy | Biolage

By Elizabeth Lore - 1/22/2024

Dnes mám pro vás tip na dva zajímavé a multifunkční spreje od značky BiolageMultifunkční produkty jsou skvělé hlavně na jednu věc, a to na to, že omezíte celkový počet produktů, které používáte pro péči o vlasy. Já tedy svou rutinu omezovat určitě nechci a nepotřebuji, své oblíbené produkty mám moc ráda a ráda vždycky zařadím něco nového, co funguje a co můžu otestovat. Ale rozhodně se takový produkt hodí třeba na cestování, když jedete na víkend například na hory nebo na dovolenou k moři, prostě kamkoliv. Je super mít s sebou pouze jednu lahvičku, která se postará o spoustu věcí ve vaší péči o vlasy.



Multifunkční olej pro lesk a hebkost vlasů Strenght Recovery

Tento olej Biolage Strenght Recovery dodává vlasům výživu a také hydrataci, zároveň se také rychle vstřebává a zaceluje roztřepené konečky. Vlasy také zjemňuje, ulehčuje jejich rozčesávání a také brání zacuchávání vlasů. No a samozřejmě díky tomuto oleji dosáhnete hezkého a přirozeného lesku bez mastného filmu nebo zatížení vlasů, vlasy vám tedy nesplihnou, toho se nemusíte bát. Sprej se hodí pro jakoukoli délku vlasů, aplikujeme vždycky do délek. Obsahuje moringový olej, ikonickou vůni Biolage AromaScience, neobsahuje silikony, minerální oleje a má šetrné veganské složení. 



Coconut Infusion Spray multifunkční sprej 

Tento sprej Biolage Coconut Infusion vlasy hydratuje a vyživuje, chrání je před nepříznivými vnějšími  vlivy a hlavně jim poskytuje termo ochranu, takže tento sprej doporučuji používat před tepelnou úpravou vlasů, hlavně tedy před foukáním. Ochrana před teplem je hodně důležitá, spreje mám celkově nejraději, i když vím, že se používají různé olejíčky. Tam bych se ale bála zatížení vlasů, takže vždycky musíte hledat to, co vlasy nezatěžuje. Spreje jsou podle mě taková větší jistota. Tento sprej také zvyšuje lesk vlasů a usnadňuje rozčesávání. Chrání dokonce i barvu a zabraňuje krepatění vlasů. Pokud máte problém s působením statické elektřiny, prostě vám elektrizují vlasy, tak tomu tento sprej dokáže také zabránit. A co je obzvlášť zajímavé, urychluje schnutí během foukání vlasů. Také nádherně voní, ucítíte tóny mandarinky, růží a santalového dřeva. Aplikovat jej můžete na mokré i suché vlasy, neoplachuje se. Pokud ale chcete dosáhnout kondicionérového efektu, můžete ho po působení jedné až dvou minut opláchnout.


Máte doma nějaké zajímavé multifunkční produkty? 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov