Péče o pleť | CARBON THEORY

By Elizabeth Lore - 1/10/2024

Dnes se podíváme na zoubek britské značce pečující kosmetiky Carbon Theory. Je to veganská značka, která si přímo zakládá na tom, že není testovaná na zvířatech, což je její velikou předností. A pokud jde o její účinky, slibuje mnoho. Tyto produkty cílí na problematickou pleť a to i na zralou pleť, která má problémy s akné. Z mnoha mých článku víte, že se mi pupínky občas vrací a to hlavně v období menstruace. Nadělá to škody a pokud nezasáhnu hned, je to problém, který mám pak na tváři dost dlouho, jelikož se mi kůže velmi špatně hojí. I škrábanečky mi na těle zůstávají celé měsíce. A právě s pupínky i černými tečkami má tato kosmetika zatočit. Účinné přírodní receptury založené na aktivním uhlí dají vaší pleti vše, co bude potřebovat, hlavně bez umělých složek a jsou k pleti velmi šetrné. 





Pokud jde o vznik značky, není žádným nováčkem, její počátky sahají až do roku 2018 a jejím zakladatelem je Philip Taylor, nynější ředitel. Jeho společnost se může pyšnit prodejem více než jednoho milionu produktů po celém světě. Mezi jejich špičku patří ikonické tuhé mýdlo Carbon Theory Charcoal & Tea Tree Oil, který pleť krásné vyčistí a zároveň ji zvládne hydratovat a korigovat případně podráždění pleti. A pokud spíše řešíte problém s občasným pupínkem, jako to mám já, zajímavý by pro vás mohl být produkt pro lokální péči Carbon Theory Tea Tree Oil & Vitamin A, který redukuje nadměrnou tvorbu kožního mazu, redukuje nedokonalosti pleti a viditelně zlepší stav pleti. 










Carbon Theory myslí take na důležitou věc v péči o pleť a to je ochrana pleti proti slunci. Vybrat si můžete krém s vysokým UV faktorem, SPF 50+, který zabraňuje poškození pokožky vlivem záření. A jaké produkty mě zaujaly nejvíce? 




Zajímává jsou jednoznačně tuhá mýdla. Produktů je v nabídce mnoho a určitě si zaslouží podrobnou recenzi. Tak se na to můžeme podívat v jednom z příštích článků. 






Za zmínku jednoznačně stojí i tato séra s pipetou, obě dvě séra obsahují . Světlé je na denní použití, to černé zase na noc. Obě dvě séra obsahují extrakt z brusinek, všimnout si můžete maličkých červených kuliček v barvě oněch brusinek. Po nanesení se má sérum jemně vmasírovat do pleti, tak, aby kuličky praskly a uvolnil se brusinkový extrakt. 





A to je pro dnešek vše. Produkty Carbon Theory koupíš třeba na Pilulka.cz. Zaujal tě některý? 




  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov