Novinky od L'Oréal Paris

By Elizabeth Lore - 3/14/2024

Dnes mám pro vás několik novinek od L'Oréal Paris. Říkala jsem si, že dekorativka na mém blogu dlouho nebyla a tak toho máme v dnešním postu víc, od všeho trošku. Některé z nich se vám budou hodit i na léto nebo na dovolenou!



Řasenka L'Oréal Paris Panorama

Řasenku Sky High jsem používala velmi velmi dlouho a milovala jsem ji, ale už nějakou dobu jsem si říkala, že bych ráda zase zkusila něco jiného, ovšem riskovat se né vždy vyplácí. Tak jsem čekala a nechala to nějakou dobu být a najednou vykoukla nová řasenka Panorama, která je takovou mladší sestrou Sky High. Ten nádherný zlatý obal je prostě dokonalý. A proč právě Panorama? Díky ní budete mít panoramatický objem od vnitřního k vnějšímu koutku oka, oči díky ní vypadají až 1,4x větší. Je vhodná i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. Je oftalmologicky testována. 




Rtěnka L'Oréal Paris Color Riche free the nudes

Tyto rtěnky mají krásné tělové odstíny, přirozené k vašim rtům. Mají saténový finish a jsou hydratační, takže rty nevysuší. Kromě bohaté hydratace budou vaše rty i krásně lesklé. Ve složení najdete arganový olej pro výživu rtů, omega 3 mastné kyseliny, které zmírňují negativní UV záření, zjemňují rty a zvyšují i pružnost, rty jsou pak šťavnatější. Vitamin E poskytuje rtům antioxidační ochranu. 





Pudrový make-up L'Oréal Paris Infallible 24H fresh wear foundation in a powder

Vždy když někam vyrazím, trošku mi vadí, že musím kabelku přizpůsobovat velikosti taštičky na make-up, ve které mám make-up a štětec, kterým si make-up nanáším. A tento pudrový make-up se mi do kabelky vejde určitě mnohem líp. Nanášet se dá houbičkou i štětcem. Má matný efekt, vysoké krytí a dlouhou výdrž. Nevytváří efekt masky a zanechává pleť stále svěží. Navíc je odolný proti vodě a potu, takže skvělý společník na léto, k moři nebo k bazénu. 



Fixátor make-upu L'Oréal Paris Infaillible 3 - second setting mist

Tento sprej má udržet kvalitu vašeho líčení až 36 hodin. Velmi rychle zasychá, až za 3 sekundy. Zajistí odolnost vůči vodě vašemu make-upu a také zamezí rozmazání nebo přenosu například na oblečení. Na obličeji nezanechává lepivý film a ani skvrny. 



CC krém L'Oréal Paris Magic CC 

Tento produkt je pro mě docela novinkou, obsahuje chytré pigmentové kapsle, díky kterým se při styku s pokožkou změní v make-up, který se krásně přizpůsobí vašemu tónu pleti, takže si nemusíte dělat starost s tím, že by vám třeba nesedl. Zakryje nedokonalosti a hravě si poradí třeba se začervenáním pleti, pomáhá tak vytvořit dokonalou a bezchybnou pleť. Je skvělý pro přirozené líčení a nebo naopak pro líčení, kdy vlastně použijete jenom tento produkt a třeba si doladíte obočí, já mám momentálně obočí nabarvené a tak mi stačí jen tento CC krém. Co je zajímavé, jo určitě to, že tento krém se dá vrstvit. Docílíte tak ještě většího krytí. Obsahuje glycerin a výtažek z fíků, poskytuje pleti celodenní hydrataci a také obsahuje vitamínový komplex vitaminů B5 a E, poskytuje tedy pleti antioxidační ochranu a posiluje její obranyschopnost.



A to už je k dnešním novinkám vše. Zaujal vás nějaký produkt? Já mám největší radost asi z řasenky a také z nových rtěnek. Hodně mě ale zaujal i nový CC krém. Mějte pěkný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov