Péče o vlasy | REDKEN ACG

By Elizabeth Lore - 3/21/2024

Nedávnem článku jsem vám představila řadu produktů od značky Redken, péči o vlasy. A dnes mám pro vás opět něco zajímavého. Značce Redken věřím, je to značka která se zaměřuje výhradně na vlasovou kosmetiku a jak jistě víte, je to značka kterou používá spousta kadeřnický salon. Já si pamatuji tuto značku z kadeřnictví už když jsem byla malinká, vím že to je značka která je na trhu už opravdu spoustu let. Poslední době se mi také líbí jejich inovovaný design produktu, který vypadá opravdu krásně. Je pravda, že opravdu chodím i na to jak produkt vypadá, přeci jenom nám zdobí koupelnu. A já mám hezké věci ráda. Takže vzhled obalu musím pochválit, ten já ocením. A obzvlášť tato řada je opravdu nádherně barevná. Líbí se mi černé obaly v kombinaci s takovou růžovou. Ale dost obalu, teď se přesuneme k tomu, co ti to kouzelné lahvičky obsahují.



Šampon a kondicionér


Tato péče udržuje barvu vlasů živou i po 32 umytích, dodává vlasům až o 76% více lesku a okamžitě vlasy revitalizuje. Já si musím mýt vlasy poměrně často, takže mám s blednutím barvy problém. Je vhodný pro vegany a jeho lahvička je vyrobená ze 100% recyklovatelného plastu. Je to bezsulfátový šampon, má kyselé pH a spolu s aminokyselinami a vitaminem E pomáhá uzavřít vlasovou kutikulu a uzamknout tak lesk, takže chrání barvu před vyblednutím a zmatněním vlasů. To může způsobit voda a teplo, proto je důležité aby byla vlasová kutikula uzavřená. Kondicionér z této řady hloubkově vyživuje, také uzavírá kutikulu vlasu a také vlasy okamžitě revitalizuje, hned po opláchnutí jsou vlasy nádherně hebké a po vysušení lesklé. 


Vlasové ošetření pro intenzivní lesk


Tento vlasový krém se nanáší do délek vlasů až po konečky. Nanáší se na šamponem umyté vlasy ještě před použitím kondicionéru, následně se nechá působit 5 min. Zatím nebudete oplachovat a nanesete kondicionér, kondicionér necháte působit další minutu, maximálně 3 minuty (záleží co vám vyhovuje, minuta stačí, ale působení může trvat i 3 minuty, je to na vás). Následně teprve oba dva produkty zároveň spláchnete. Nyní jsou vaše vlasy umyté a připravené pro použití posledního produktu, kterým je sprej. 


Bezoplachový sprej pro tepelnou ochranu vlasů


Sprej se nanáší na umyté a ručníkem vysušené vlasy, neoplachuje se. Je dobré používat ho jako kompletní rutinu, po umytí vlasů. Když budete používat všechny produkty této řady, docílíte dobrých výsledků. Poskytuje vlasům hydrataci a lesk, prodlužuje výdrž barvy a chrání před teplem až do 230°C. Také usnadňuje rozčesávání vlasů. 


Co na dnešní zajímavé produkty říkáte? Zaujal mě vlasový krém, který se používá při mytí ještě před nanesením kondicionéru, s tím se setkávám asi poprvé. Líbí se mi, že užívání kompletní řady má jakýsi smysl. A pokud jde o lesk vlasů a prodloužení krásné barvy, za kterou platím u kadeřníka, co víc si přát? Mějte pěkný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov