NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 6/15/2018

Snažila jsem se zase vytáhnout Canon a nefotit jen na Instagram. Je fakt, že na Instagramu jsem aktivnější, ale to si doba žádá. I tak mám ale články na blogu pravidelné, jen by to chtělo víc lifestylových fotek, což tu pro vás mám. Moje kamarádka má právě whiskas koťata a jsem ráda, že jim focení nevadí a tak je mám i na svém blogu! S koťatama jsme zkoušeli nové produkty Victoria’s Secret, které mám odtud. Mám tu krém s pumpičkou Holo Glam, boží název. A krásný zlatý krém na tělo s boží vůní. Objednala jsem si i krásnou osušku Pink, na kterou se můžete těšit, zatím jsem ji k vodě nevytáhla, brzy vám ji ukážu.




Nejsou nádherné? Holo Glam mi zdobí koupelnu. Pumpičkové krémy mám v koupelně nejraději.



Pro tento mám i nové hodinky, nenafotila jsem vám všechny, ale na Instagramu je vyloženě záplava fotek všech mých Storm hodinek. A teď mi docvaklo, že mám ze Stormu i krásnou kabelku, to by možná chtělo outfit. 




Asi každá by chtěla mít doma krásnou Tiffany & Co. krabičku a v ní krásný šperk. No tak mě na rozjezd stačí dokonalá Tiffany vůně. Je to krásná kazeta, ve které najdete i malinkou miniaturu do kabelky. Vůně je květinová, ovocná, lehounce sladká a nevtíravá. Když jsem pročítala recenze, hodně mě vystrašily stížnosti na výdrž, ale má kamarádka ji na mě pokaždé cítí a pozná, že ji mám na sobě. A hlavně je to jedna z mála vůní, která zaujala mého přítele. V základu je krémové pižmo a pačuli. Srdcem vůně je květ kosatce, který je takřka spojen s domy Tiffany & Co. Čistota, ženskost, síla, sofistikovanost. Já ji mám z Elnino




Teď jsem si koupila několik párů nových bot, ale nebylo kdy je fotit. No a nošené věci na blog fotím nerada a mýt je taky nebudu, stejně by to nešlo vyloženě do čista. No nic, alespoň vám ukážu jedny. Kupovala jsem si ještě dvoje sandálky s kamínky, pak pantoflíčky s perlami s lakované tělové barvě a nakonec ještě červené pantofle, plážovky. A málem bych zapomněla na dvoje baleríny, ale těm už odzvonilo, ty vytáhnu zase až na jaře, stejně jako tyhle chlupatý tenisky. 



A pro dnešek je to všechno. Doufám, že se vám random zase líbil a mějte pěkný den! E. 

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov