Manufaktura - České Vánoce

By Elizabeth Lore - 12/14/2018

Dnes vám přináším alespoň ochutnávku nádherných českých vánočních ozdob a předmětů, které pro nás připravila Manufaktura. Nádherné a maximálně tradiční ozdobičky, retro hračky a dekorace, které je opravdu těžké někde najít.



Já mám osobně už celkem dost dnešních moderních takzvaných Instagramových domácností, kde je vše sladěné do světlých fotogenických barev, nikde nevidíte nic z našich českých Vánoc, téměř nic, co vám připomene dětství a ty naše krásné Vánoce. Manufaktura nepodléhá trendům a díky nim teď máme doma něco, co si sami závidíme, takovou radost jsem dlouho z ničeho neměla. Na Vánoce se moc těším, Vánoce mám ráda, dárky nakupuji už v létě a nikdy nepodlehám vánočnímu shonu, protože ty Vánoce jsou pro děti a nechci, aby naše Vánoce byly čímkoliv ovlivněny. Samozřejmě máme všichni nějaká trápení, já samozřejmě také už nějaký ten rok, ale Vánoce jsou radost sama, je třeba si to užít a hlavně si to udělat hezký.




U nás doma se vždycky zazvonilo klasickým kovářským zvonečkem, který je nyní v domácnosti mojí starší sestry v Brně. A tady nastává ten problém - my jsme žádný zvoneček neměli. Sehnat zvoneček asi není náročné, ale musí to být prostě tento kovářský, ten zvuk je prostě jiný a já žádný jiný nechtěla.




Ježka v kleci už nemáme v kleci, podařilo se nám pokořit tento nádherný český hlavolam a teď se ho budeme snažit dostat zase do klece.


Tradiční korálkové ozdobičky, které určitě znáte z vánočních trhů. Doma máme jedno letadýlko, které jsme si koupili minulý rok.


Úžasný krasohled, tešila jsem se jako malá holka až do něj podívám a co uvidím. Je nádherný!





A to by bolo k mým vánočním výrobkům Manufaktura všechno. Doufám, že se vám něco také zalíbilo, mají toho mnohem víc, včetně tahacího kačera a dalších retro záležitostí, kterými potěšíte nejen sebe, ale určitě i rodiče a prarodiče. Myslím, že tohle jsou jedny z nejlepších dárků, které můžete dát. Přítel měl největší radost z ježka v kleci, vrhnul se po něm jak malej kluk.



  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov