Nejkrásnější dárkové kazety

By Elizabeth Lore - 12/12/2018

Dnešní tipy na vánoční dárky budou zaměřené na dárkové kazety. Vybrala jsem ty dle mě nejkrásnější a všechny za dobrou cenu. Rozhodně bych parfém nekupovala v kamenné prodejně, vždycky hledám to nejvýhodnější. Když už darovat parfém, tak v dárkovém balení. Sama mám ráda ty veliké krabice, ve kterých je vždycky něco navíc. Krabičky si vždycky nechávám, ukládám do nich třeba vzorečky kosmetiky a parfémů. Vybrala jsem moje nejoblíbenější.

Parfém Gucci Bloom je nádherná vůně, patří mezi ty novější. Tato je ta zcela původní a osobně se mi líbí nejvíc. Gucci má celou kolekci kabelek i doplňků s tímto motivem květin, růžových i modrých. Na blogu jsem měla tělove mléko Gucci Bloom a tehdy jsem vám myslím slibovala recenzi Gucci Bloom parfému, tak jsem ráda, že jsem se k tomu dostala. Vůně se skládá ze čtyř esencí. V této květinkové vůni najdete zimolez, tuberózu, kořen kosatce a jasmín.




Dále opět dámská kazeta, samozřejmě moje Chloé, kterou si nadělím pod vánoční stromeček. Obávám se, že tento parfém mě bude provázet ještě řadu let. Je úžasný, dokonalý. Je to květinová, pudrová vůně. Flakonek je plisovaný, plisé miluji už od střední školy, stejnem tak i různé volánky, nádherná stužka kolem hrdla parfému je ručně uvázaná. Hlavou parfému je frézie, liči a pivoňka. Srdcem parfému je má oblíbená růže, dnes již vzácná konvalinka a krásná magnólie.





A nemyslím samozřejmě jen na sebe, mám tu Valentino UOMO.


Valentino je nádherná značka, stejně jako Gucci a Chloé. UOMO má jedinečný flakonek, tvarovaný jako ostny, přitom naprosto elegantní a jednoduchý. Krabička sama o sobě působí velice vkusně. Jsem ráda, že je v kazetce deodorant, protože krémy v pánských kazetách nemám moc ráda. Deodoranty podobných značek jsou pro muže myslím naprosto skvělá záležitost. V základu parfému je cedr a kůže. Dále pak lískový ořech, pražená káva a čokoláda. Neuvěřitelné esence, člověk si tu vůni myslím ani nedokáže představit.



A pro dnešek to bude vše. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov