NOTINO Winter Box

By Elizabeth Lore - 12/10/2018

Všem přeji pěkný den! Konečně mám doma tuhle kouzelnou zimní krabičku s hvězdičkama. Není krásná? Já jsem hrozně zatížená na balení a celkově na krabičky, které si schovávám a vždycky pro ně najdu využití. Notino občas vytvoří super výhodný box s produkty, které jsou opravdu lákavé a líbivé. Zlatý hřeb letošní krabičky jménem Winter Box je tentokrát sonický přístroj Foreo Luna Play! Se značkou Foreo jsem měla vlastně spolupracovat, nakonec jsem to nedotáhla, ale i tam si ke mě Foreo našlo cestu a tím spíš jsem byla hrozně moc zvědavá na jeho výsledky. Moc se mi líbí jeho balení, na dotek příjemná věcička. Koumala jsem porovnávačky s napodobeninama z číny a opravdu nedoporučuji zkoušet tyhle šméčka, kůže je orgán, máme jenom jednu. A tak či tak, nevyplatí se investovat ani korunu do něčeho, co nefunguje, takže pozor na to. To jen pro začátek.

Foreo Luna Play se vyrábí v různých barvách, pokud máte doma chlapa, co se rád opečovává, klíďo můžete objednat v černé barvě, ta se jmenuje Midnight. V poslední době moc ráda zkouším různé masky, takže jsem za Foreo moc vděčná, těšila jsem se na něj. Díky neuvěřitelným 8000 T-Sonic pulzací za minutu budete mít pleť perfektně vyčištěnou.


A u pleťových masek vlastně ještě zůstaneme, ve Winter boxu najdete plátýnkovou masku Korika Sci Beauty. Korika masky doporučuji kde můžu, patří mezi mé oblíbené. Tato je antistresová, pokaždé jsem zvědavá hlavně na tu vůni. Pleť zklidňuje a zkrášluje, takže pokud na vás dopadá vánoční shon, zkuste relax s maskou u pěkného filmu.


Pak tu mám odličovač Saffee Oil-to-Milk a micelární vodu Garnier Skin Naturals pro citlivou pleť. Domá mám mezi svými stálicemi dvoufázovou micelárku k odličování očí. Pleť mám citlivou, okolí očí obzvlášť, asi jako většina lidí. Jsem ráda, že můžu k odlíčení vyzkoušet rovnou další dva produkty. Odličovač Saffee Oil-to-Milk si poradí i s voděodolným líčením, což ráda slyším, protože právě doplácávám voděodolnou řasenku a to je peklo, mám s tím vždycky problémy.


V balíčku je i voděodolná tužka na oči Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Definer. Řasenka Artdeco, All in One Mascara. Je to řasenka peo větší objem, natočení řas a optické prodloužení. Tekutá rtěnka Bourjois Rouge Edition Velvet. Na rtech je sametově jemná, vybírat můžete ze spousty odstínů. To je vše, pokud jde o líčení. K tomu tu máte i kosmetickou Notino taštičku, těch je spousta, různé rozměry. Ještě tu mám lak! Klasické laky používám jen občas. Víte, že používám již dlouhodobě laky Alessndro (UV/LED). Ale jsou dny, kdy nestíhám a nalakuji i klasickým lakem. Laky Dermacol 5 Day Stay jsou myslím dosti oblíbené.



Pak tu mám ještě boží Nuxe olejíček Huile Prodigieuse. Multifunkční olejíček na vlasy, tělo i pleť. Je to suchý olejíček, nemastí, skvěle hydratuje. Tohle malé balení je naprosto dokonalé! Na vlasy tu mám Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut Oil. Vlasy myje bez zatížení, slibuje vlasům pružnost a lesk. Zatím jsem nezkoušela, ale perfektně voní. Doufám, že vůně vydrží i ve vlasech!


A vůně, CK Women, Hugo Boss Bottled Tonic a Bottega Veneta Knot Eau Florale.



A to už bude všechno. Přeji vám pěkný a úspěšný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov