Zimní random

By Elizabeth Lore - 12/05/2018

V dnešním zimním randomu mám zase nějaké novinky, chystám pro vás článek s nákupy z Primarku v Německu. Jak si užíváte tu kosu venku? Mě to kupodivu docela baví, tento rok nosím světlé barvičky, kožíšky všude možně, i na botách. A dělám si to prostě veselejší. V prosinci u nás doma slavíme dvoje narozeniny, takže máme o zábavu postaráno! A teď už k dnešnímu postu. 


Knížka jak zhubnout těch blbých 6 kilo je nejen motivace, ale je to knížka, která vám nadává, řekne vám pravdu, vstoupí do svědomí a donutí vás myslet jinak. Na mě měla veliký vliv, čtu si ji před spaním v posteli (vždycky jen večer, nevím proč) a už jsem si pěkně dlouho večer nic nezobla. V knížce máte i ukázkové jídelníčky a plány. Moc pěkné ilustrace a obrázky, takže nemáte pocit, že jen čtete a čtete. Všechny knížky v dnešním postu jsou z Albatros.




Úžasná retro záležitost. Knížka mi přišla v bílé síťovce, uvnitř Pedro, céčka, určitě mnozí znáte, minimálně ti z devadesátek budou vědět. V knížce se promítá řekla bych kouzelná práce Marie Doležalové a Elišky Podzimkové. Já jsem ročník 1990, moje sestra 1984. A obě dvě jsme si spolu knížku s úsměvem prohlížely, hodně jsme se nasmály, je fakt výborná. Nejvíc se mi líbily fotky prolejzaček, na kterých jsme vynikaly svou schopností je přeběhnout, přelézt a celkově jsme byly vyloženě akrobatky - dneska by si na tom většina dnešních dětí rozbila hubu (pardón za krutá slova) a rodiče by žalovali starostu, protože tam nebyly cedule s upozorněním, bariéra, molitan a další krávoviny. No, bývávala to krásná doba. Ale já jako rodič jsem pevně rozhodnutá svého syna nenechat propadnout dnešní době a naopak ho povedu stejnou cestou, kterou jsem šla já. Dětství dětí z devadesátek bylo prostě skvělé!





Fitness recepty jsem zvolila proto, že už nás doma občas nebaví klasické recepty. Máme rádi nové suroviny, nová jídla. A hlavně se snažíme jíst co možno nejzdravěji a pestře.





Pak tu mám knížku Dorty, která se asi moc k předchozím dvěma vydáním moc nehodí, koncept je zcela odlišný. Knížku mám pro švagrovou, která peče skvělé dorty, takže předpokládám, že tato knížka ji alespoň inspiruje k dalším sladkým a krásným výtvorům.




Nádherný a heboučký župan Envie z Bonastyl.cz, prcek má úplně ten samý. Tento zatím čeká na svého nového majitele, ještě odpočívá ve skříni mezi ostatními dárky na Vánoce. Envie dělá i super pyžama, noční košile, stahovací prádlo a další. Stahovací prádlo už jsem vám na blogu ukazovala v samostatném článku. Je to česká výroba, kterou velice ráda podporuji, hlavně mám jistotu odkud výrobky pochází a jaká je jejich kvalita. Župánek mám i pro sebe, nádherný krémový a fialový (spíš takový malinový, nosím ho denně). Zde už můžu hodnotit kvalitu i po dlouhodobém používání, po vyprání je stále heboučký (i bez sušičky).



Udělala jsem si radost a pořídila jsem si do zásoby moje oblíbené Venusky. Depilace mi jaksi nevyhovuje, mám zřejmě hodně citlivou kůži, cítím se pak jak popálená. Takže žiletky jsou stále moje jediná jistota hladkých nohou. Dlouhá léta používám klasickou Venus, občas zkusím i nějaké novinky, momentálně tu mám Venus Pro Skin Sensitive.



A nakonec moje ušenky, které jsem si koupila v již zmiňovaném Primarku. Nebojte, samostatný článek snad stihnu co nejdříve, nakoupila jsem moc pěkné věci a za výhodné ceny (o těch cenách se chci obzvlášť rozepsat a taky si povíme něco málo k tipům ohledně nákupu v Primarku). Na co si dát pozor a tak dále.



A pro dnešek to bude všechno, mějte krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov