Můj Valentýn

By Elizabeth Lore - 2/14/2019

Všem přeji pěkný den! Mám pro vás malý random s fotkami z mého Valentýnu. Tento rok jsme den zamilovaných oslavovali se šampaňským Moët & Chandon Love Rosé. Zašli jsme si do restaurace Galerie u nás v Pardubicích a užívali jsme si společné chvíle. 


SVáteční kabelka, Alma. Sváteční proto, že většinu času je skladovaná a je mi líto ji vůbec nosit. Je to můj poklad.


Můj kocourek, moje láska kočičí. Zvířata milujeme a už jsme se za nimi těšili domů! Rychle jsme se navečeřeli a jeli se pomazlit.


Víkend jsme si užili v hotelu Anybody, kde jsme si otevřeli Neuburské víno, na které jsem nechala příteli natisknout sebe, jak jinak. Není to boží? Bohužel jsem nenašla žádnou naši společnou, která by se nám tam hodila, což musím napravit. Společných fotek moc nemáme!


Valentýnské menu bylo výborné. V Galerii jsme si dali několik chodů. Začali jsme květákovým krémem s kokosovým mlékem, což byla zajímavá kombinace. Pak ještě drůběží paštika s pistáciemi, macerovanými višněmi a pečivem. Jako hlavní chod jsme si vybrali telecí rumpsteak s omáčkou ambiente a cibulovými bramborami s bylinkami. K jídlu jsem zvolila prosecco, brut.



A to je k našemu večeru vše! Doufám, že i vy jste si užili svůj společný den. 

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov