Hotel ANYBODY

By Elizabeth Lore - 2/09/2019

Hotel Anybody je sice hotel, ale předně jde o zážitek. Proto prosím nesrovnávejte Anybody s obyčejným hotelem, ať už jde o pětihvězdu nebo ne. Protože hotel je jenom hotel, tohle je Anybody. A teď už základní info, ať všechno víte. Začnete tím, že si vytvoříte rezervaci, složíte zálohu kartou, příjde vám číslo pokoje na váš telefon a na hotelu si pak jen zadáte váš kód u dveří vašeho pokoje. Anybody se nachází na zelňáku v Brně. Pokojů je tam několik, každý je jiný a výborně střelený, zvláštní a hlavně jsou dechberoucí. Já jsem si vybrala Noc na scéně!



Tento tablet ovládá úplně všechno. Povídá si s vámi, můžete si díky němu měnit barvu světla v pokoji (zvenčí to vypadá docela vtipně, já měla nejčastěji červená a růžová okna). Můžete si pouštět hudbu a hrát si se vším, co vám Anybody nabízí. Na pokoji byla bedna plná paruk, taky tam byla kytara, kovbojský klobouk a všechno možné. Kufr s maskama zasunutý u postele, bylo super pořád něco objevovat.



Na pokoji je bohatý bar, nejsou tam obyčejné dobroty, ale vybraný alkohol i laskominy. K dispozici je i kávovar a kompletní servis. A hlavně byla v lednici smetana, konečně jsem se dočkala kávy s mlékem na pokoji, aniž bych musela prudit na recepci a shánět kafe s mlíkem (to mi prostě vždycky chybí, udělat si v klidu kafe na pokoji).


Oficiálně se prohlašuju za rekordmanku hotelu Anybody, nejvyšší počet fotek v téhle kouzelné vaně. A kdyby mě chtěl někdo překonat, v telefonu jich mám ještě hromadu. Snažila jsem se držet na uzdě a mám jich tady jen pár.




Šampíčko bylo boží, celkově ten pocit, vana uprostřed místnosti naproti posteli, výhled na centrum...




Nevím čím to je, ale v Anybody mi to nějak moc slušelo, sama se musím poprvé na svém blogu oficiálně pochválit, pokud jde o fyzično. Je fakt, že jsem se cítila vážně dobře a to je pak na mě vždycky znát.


Tady mi to sluší ještě víc.


Anybody má ve svých koupelnách přírodní mýdla i jiné produkty, já mám organickou kosmetiku víc než ráda! S sebou jsem si vzala pár svých oblíbenců.


Snídani si vyberete podle sebe v jednom ze čtyř podniků, kde vám ve spolupráci s Anybody udělají co si vyberete, vždycky máte na výběr ze dvou snídaní. Všechny jsou poblíž. Rozhodování bylo těžké, ale rozhodli jsme se pro Elsner, což je vlastně hned vedle hotelu.




Po snídani jsme se spakovali a jeli směr domov. Doufám, že se vám fotky líbí a že vás koncept Anybody nadchnul stejně jako mě! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov