Pánské vůně Mercedes-Benz

By Elizabeth Lore - 2/28/2019

Dnes mám pro vás post o pánských vůních Mercedes-Benz. Můj přítel MB miluje, odjakživa. Je to jeho největší záliba, koníček, závislost, láska. I pro mě sehnrál Mercedes-Benz v životě určitou roli. Můj táta mě v autě vždycky uspával, pustil motor auta v našem piánu a mě bylo neskutečně dobře. Piáno bylo pro mě životní auto, na které se nezapomíná a když ho vidím, vždycky se celá rozněžním. Byl to kočár. Táta mě vychovával sám, takže jsem s ním všude jezdila a auto byl můj druhý pokojíček. Když jsme se s přítelem seznámili, měl doma z kufru piána udělanou polici u stolku. Byla jsem v šoku, že má doma piáno a on byl v šoku z toho, že vím, co je piáno. Pro každého smrtelníka je to prostě Mercedes. Piáno mě provází mým osudem a věřím, že to má svůj význam. 


Ale teď už k parfémům. Vzhledem k tomu, že máme MB rádi oba dva, jezdíme na nejlepší akce, kde vyhlížíme naše oblíbence a máme doma vlastně všechno od Mercedesu, včetně ponožek, manžetových knoflíčků a dalších blbinek, je jasné, že parfémy máme taky skoro všechny. V dnešním článku vám ukážu jen 4. Přítel jich má celkem 5, já ten svůj už vyplácala a teď se koukám po dalších. Hlavně se mi líbí jeden nový kousek, takže ten dostane přítel na narozeniny, má strašně hezký design, ale o tom až příště. Tato vůně se jmenuje Man Blue. Je to dřevitá aromatická vůně, která je vhodná na léto, já v ní cítím hodně čistotu a svěžest. V srdci parfému je levandule, pačuli, tonka fazole a v základu ambra, vetiver a samozřejmě pižmo. Dále pak bergamot, pepř a tangerinka.


Tato vůně se jmenuje Club Black, ještě tu mám klasickou Club vůni, k té se ještě dostanu. Club Black je spíše oritentální, ale nečekejte typickou orientálku. Já třeba orientálně vůně moc nemusím a tato mi voní neskutečně. Jak říká moje kamarádka, toto je rozevírač rodidel. Voní neskutečně! Na kůži se tak dokonale rozvoní, tuhle miluji. Ve složení najdete bergamot, jasmín, kadidlo, benzion, ambroxan a vanilku. Je to spíše večerní vůně. Vždycky ji na příteli poznám.


Tento parfém vnímám jako hodně exkluzivní kousek značky Mercedes-Benz, jmenuje se Le Parfum. Je to nejvymazlenější vůně této značky. Uzávěr je s aplikací kůže, samotný parfém je zabalený v koženeém tubusu, který je dobrý i na cestování. Je to samozřejmě parfém, né toaletka. Líbí se mi i popis parfému, je určen pro silného, ale citlivého muže, který charismatický, ale přístupný. Muž, o kterém každá žena sní. A já to jen potvrzuji. I když každá máme ve svých snech toho svého jediného. Složení líbivé, obsahuje i růžový pepř! Vůně je originální, dřevitá. A teď už k onomu složení. V základu arganové dřevo, pačuli, vetiver, ambra. Srdcem parfému je fialka, galbanum, šafrán. A hlavou parfému je bergamot a zmíněný růžový pepř.


A teď už se dostáváme k celkem oblíbené a profláklé vůni MB. Klasická stříbrná Club. Vůně je velmi sympatická, zapamatovatelná a je to dle mě kousek, který může nosit každý. Pokud chcete vybrat vůni pro přítele a nemáte čas na očichávání, tohle můžete vybrat na jisto. Nevím proč, ale myslím si, že tento druh vůně sedne každému, kdo má rád prostě hezkou vůni. Není tu nic, co by se mohlo někomu protivit. Je mi jasné, že třeba orientální vůně někdo nemá rád, ale tohle je něco, co prostě krásně voní, mám ji opravdu moc ráda. Srdcem parfému je kardamom, jalovcové bobule, koření, vodní tóny. Dále pak citrusy, rabarbora a v základu ambroxan, dřevité tóny, tonka fazole a pačuli.



Příště se podíváme na něco pro ženy! Mějte pěkný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov