VALENTÝN

By Elizabeth Lore - 2/14/2019

Všem přeji pěkný den! Na dnešní den jsem se moc těšila, u nás všechno rádi slavíme a dáváme si důvod k oslavám celkem často. Proč taky ne, těch událostí během roku je stejně na můj vkus vídně málo, takže nic nevynecháváme, tedy ovšem někdy jeden z nás zapomene, to se přiznám. V dnešním postu mám pár tipů na dárečky a pozornosti. Určitě ale nejsou podstatné dárky, já mám nejraději společné zážitky, hotelové pobyty milujeme nejvíc, vždycky máme sami sebe jen pro sebe, občas jenněkdo prudí na telefonu a máme klid. Užíváme si nová místa, nové jídlo, restaurace, bary, je to super. Tohle nás prostě baví nejvíc. Výlety do přírody sice moc nebaštíme, ale hory a moře naopak milujeme. V tomhle jsme zajedno. A teď už k dnešním radostem!


Parfém Chanel Gabrielle je nejnovější Chanel vůbec. Říkala jsem si, že to bude další těžká Chanelovka, ale spletla jsem se. Je to tak krásná a romantická vůně. Na blogu jsem se o ní jen zmínila a pak jsem ji dostala od nejdokonalější osoby v mém životě. To mě potěšilo mnohem víc. To, že mě někdo takhle vnímá a myslí na mě. Opět jsem měla tendence se na tento malý poklad jen dívat, ale to vlastně ani nejde, je nemožné se na ni jen koukat, šetření jde tentokrát stranou. Moc mě potěšilo, že se líbí i mému příteli, protože ten je na parfémy vysazený. Dokonce jsou i vůně, které vyloženě nesnáší. V parfémech se mu holt podřizuji, přizpůsobuji. Jaksi nechci nosit vůni, která ho tak nějak irituje. Tato Gabrielle se mu líbí, takže spokojenost je na všech stranách. Znáte Gabrielle? Dle mě je to parfém, který si každá milovnice výrazných a neobvyklých vůní oblíbí. 



Foreo je boží věc, přiznám se, že jsem tomu nevěnovala velkou pozornost, ale jakmile se mi Foreo dostalo do rukou, byla jsem nadšená. Je neskutečné hladký a ty vibrace jsou super. Jednu dobu jsem ho nosila v kabelce a ukazovala všem kamarádkám i známým, protože bych sama byla ráda, kdybych si mohla něco takhle osahat než to objednám. Někdy nestačí ani ta nejlepší recenze, tohle je věc, které se stačí jen dotknout a chcete ji mít. Pracuje se s ním jednoduše. Na pleť naneste svůj oblíbený čistič pleti, zapnete Foreo a minutu čistíte (jako s klasickým čistícím kartáčkem, kterých je teď všude plno). Baterie je nedobíjecí, ale vydrží až sto použití. Použití je ideální dvakrát denně, nemusíte se vát, že pleť nějak poškodíte pravidelným čištěním, to určitě ne. Jeho skvělou vlastností je mimo jiné to, že zajišťuje lepší vstřebávání přípravků, které používáte.


Notino má v nabídce úžasnou dekorativku Tom Ford a hlavně pudřenky, tvářenky atp. Jsou to jediněčné produkty, doslova jedinečné. Cena tady odpovídá kvalitě. Jsou to moje nejcennější produtky v kosmetickém stolku. Možná by vás mohlo zajímat, že právě Tom Ford změnil značku Gucci v propserující firmu, působil zde jako kreativní ředitel. V roce 2000 jste mohli poprvé spatřit v prodeji jeho řadu vůní.


Meteoritky ve všech baleních, podle mě krásný dárek i pro kamarádku nebo maminku. Já mám vlastně tyhle mini v papírovém obalu a pak ty větší v kovovém. Je to klasika mezi dekorativkou. Kouzelné perličky Guerlain. Tónovací pleťové perly najdete pod originálním názvem Météorites, ale běžní smrtelnící odjakživa použivají výraz meteority a basta. Perličky jsou rozjasňující, ale zároveň zmatní pleť jako klasický pudr. Každá kulička má svou funkci a hlavně krásně sjednocují pleť.



Taky tu mám šampaňské Moët & Chandon Love Rosé. Krabička je v nádherném minimalistickém francouzkém designu. Vůně malin, jahod a hlavně růží. Opět šampaňské, které s radostí otevíráte, ta vůně je dokonalá. Má skvělou chuť díky kombinaci tří odrůd, tedy Pinot Noir, Minot Munier a Chardonnay.


A na mlsání můžu doporučit bílou čokoládu Jack Daniel's, švýcarská výborná čokoláda.



A pro dnešek to bude vše! Já se běžím chystat na dnešní večeři. Mějte krásný den! Obzvlášť ten dnešní. A hodně lásky všem! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov