Paletka by Petra

By Elizabeth Lore - 3/11/2019

Všem přeji pěkný den! Ještě v minulém roce jsem vám slíbila, že napíšu článek vyloženě o této paletce by Petra. A byla by škoda ho nesepsat, protože takových paletek moc není. Dlouho jsem si chtěla koupit paletku od Hudy Kattan. Ovšem cena mě odrazovala, takže jsem to pořád nechávala být a říkala jsem si, že si ji prostě někdy třeba pořídím. Bála jsem taky zklamání, názory na ni se různí a v dnešní době je tolik dostupných kvalitních paletek, že jsem jaksi neměla až takovou potřebu si ji pořizovat. A dobře jsem udělala, protože Petra Vančurová, naše přední beauty blogerka, kterou sleduji od jejích začátků navázala skvělou spolupráci s Makeup Revolution London a reprezentuje nás v beauty světě takovým skvostem. Líbí se mi, že je paletka tak veliká, místo zrcátka obsahuje další nálož odstínů a perfektně tak popisuje Petřinu povahu - co nejvíc odstínů za nejlepší cenu, praktičnost a hlavně pestrost a všestranné využití. Je to paletka, která žádnou reklamu nepotřebuje. Čistě nezaujatě tuto paletku vychvaluji až do nebes. Všimla jsem si, že ji používá spousta vizážistek (myslím ty opravdové, nejen ty co se tak pojmenují na Instagramu) a nedivím se. Tuhle paletku mám vždycky při ruce a musím uznat, že vám ušetří dost místa, nejen peněz. Protože vám stačí tahle jediná paletka, nemusíte jich tahat několik podle odstínů, tady jsou odstíny úplně všechny. 



Za zmínku stojí i perfektní názvy, nejvíc se mi líbí Drugstore queen, je to takový ten klasický perleťový odstín z drogérky. Ale pokud jde vyloženě o názvy, nejlepší je Hubby's fave, Hashtag, Wedding cake, OMG, Couple goals...


Princess dress.


Drugstore queen. V paletce se zdá spíš růžová, ale ve skutečnosti je spíše krásně béžová. Objevování těch odstínů mě šíleně baví.


Nevídaný odstín Savage. Já jsem bohužel posera a takové ostíny používám spíš v případech, že líčím někoho jiného. Někdo nejlíp nalíčí sám sebe, někdo zase ty ostatní. Já jsem spíš ten druhý případ.


Jedna strana paletky.


A ta druhá.


A tady máte ten skvost jako celek. Skvěle se otevírá, takže ji dobře položíte na stůl a můžete začít zkoušet. Mám ji doma už pár měsíců, jak vidíte, ještě jsem nestačila vyzkoušet všechny barvičky, nechci to jen tak plácat, baví mě si s ní hrát a zkoušet ji podle nálady. Těším se na léto, to se s ní dost vyřádím. Je to paletka, kterou bych doporučila vyloženě vizážistkám. Určitě je nutné použít bázi pod oční stíny, barvičky jsou pak ještě lepší, výdrž také. Některé odstíny lehce práší, ale nejsou vyloženě prášivé, že bych na to musela upozornit. Dle mě nepráší snad jen krémové oční stíny, ostatní prostě trošku prášit budou. Na oku krásně drží a jsou skvěle pigmentované, nádherně syté.


Doufám, že se vám paletka líbí stejně jako mě. Nepročítala jsem jiné recenze, takže netuším, jak si vede paletka u ostatních. Podle mě je skvělá! Co mám tuhle paletku, tak jsem žádnou jinou ani nekupovala, což je co říct. Na paletky jsem vysazená a pořizuji si nové a nové, i když nemám důvod. Ale tahle mi bude stačit na nějakou dobu. Ještě se chystám na její nalepovací řasy PLH Beauty, snad vám o nich brzy napíšu! Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov