Manufaktura - Divoká třešeň a rebarbora

By Elizabeth Lore - 3/01/2019

S příchodem jara tu mám novou Manufakturu, která se tentokrát nese v sytě růžových barvách. Rebarbora a divoká třešeň momentálně vládne ve voňavých prodejnách Manufaktura, takže doporučuju malou procházku do některé prodejny a jít vše omrknout. Tato řada nádherně voní a tak jsem ráda, že v této řadě nalezneme i toaletní vodu. Začneme nejdříve tím, co mě opět zaujalo nejvíc svým vzhledem, což je sprchový gel a stejně tak tělové mléko. Nádherné lahvičky dozdobené mašlí, já si na to potrpím. 


Rebarbora je královna jarní zeleniny. Byť je to zelenina, já mám ráda koláče a buchty s rebarborou, je to hodně zvláštní chuť a dobrá změna. Je dobře, že Manufaktura mezi lidi vnese něco tak skvělého jako je rebarbora, kombinace s divokou třešní obohacuje složení těchto produktů, které si hned rozepíšeme. Skvělé souznění účinků divoké třešně a rebarbory nám slibuje intenzivní hydrataci, zvláčnění pokožky, omlazení a také ochranu proti nepříznivým vnějším vlivům. 


S touto perfektní vůní tu mám i pleťovou mlhu, kterou s sebou vezmu v létě na dovolenou, už se na to těším. Snad ji hned nevyplácám.



Zmiňovaná toaletka, klasicky ovázaná mašličkou, která flakonek krásně zdobí.



Krém na ruce! Ještě mi zbývá krém z fialkové řady. Tento už čeká v pořadí. To je tak, když si něco šetříte a pak to nestihnete vypotřebovat.


Balzám na rty mi přišel akorát vhod, fialkový už je pryč, dodělávám lípový a tento je skvělým jarním osvěžením.



A sirup! Sirupy Manufaktura mám moc ráda. Poptávala jsem se kamarádek a známých, nejoblíbenější jsou většinou toaletky a soli, také nádobí. Ale sirupy jsou upozaděné, což je škoda! Samozřejmě jsem selektovala jen ve svém okolí. Doufám, že sirupy znáte, protože jsou perfektní. Vždycky je cpu všem návštěvám. 



A to by bolo všechno! Doufám, že vám bude nová jarní řada vonět stejně jako mě. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov