Sváteční líčení ke stromečku nebo na Nový rok!

By Elizabeth Lore - 12/23/2019

Všem vám přeji pěkný den! Už se chystáte na novorční párty? Nebo na váš vánoční večer? Mám pro vás tip na super produkty na jakékoliv párty líčení. Jedná se o produkty značky Makeup Revolution, konkrétně jde o řadu s názvem REVOLUTION PRO. Pokud ještě nemáte všechny  Jednoznačně vede z celé řady těchto produktů právě paletka očních stínů. K ní jsem si vybrala i transparentní pudr, protože už dlouho používám jeden jediný od Dermacolu a chtěla jsem vyzkoušet i něco jiného. Tento měl mimo jiné i krásný obal, zrcátko a vespod i labutěnku, čili super kámoš do kabelky. Běžně mám sypké transparentní pudry a ty myslím snad nikdy nejsou i se zrcátkem. Pro mě tedy příjemná změna, naštěstí jsem se v tomto pudru nezklamala, ale k tomu se ještě dostanu. Taky tu mám navíc jednu paletku téže značky, paletku You Are Revolution. 






Paletka You Are Revolution je velice oblíbená. Obsahuje 8 skvěle pigmentovaných odstínů. Odstíny jsou hodně zajímavé, dva tělové, výrazný žlutý zlatavý odstín, jeden ve světle růžovém zlatě, šedé odstíny nebo třeba i světlá meruňková barvička. Všechno se to dá skvěle kombinovat a odstíny spojit. Ovšem já jsem si nejvíc zamilovala ten žlutý (zlatavý) a ty tělové odstíny, které používám vlastně denně. 



Stíny jsou lehce krémové, nejsou suché a vůbec nepráší. Na oku krásně drží i bez báze, vysoká pigmentace. 



Teď už se dostáváme tedy k tomu nejlepšímu, k paletce REVOLUTION PRO, New Neutral. Obsahuje 18 očních stínů v teplých tónech, najdete tu i vínovou, zlatou, třpytky, perleť i mat! Paletka navíc obsahuje i bázi, což není úplně tradiční řekla bych. A najdete ji pod odstínem s názvem BASED. Tuto bázi (nebo oční stín s bází) doporučuji používat při použití odstínů se třpytkami, čili PARTY a GOLDEN. Hodně třpytivé jsou i odstíny GLITZED a JAZZ IT UP. 
















Dostáváme se k pudru z řady REVOLUTION PRO, New Neutral Translucent Pressed Powder. Paletka je v papírovém balení, ale pudr je v plastu jako většina pudrů. Jak už jsem psala v úvodu, obsahuje i zrcátko a labutěnku, která je umístěna vespod pudřenky, čili neleží na pudru a nepřekáží v případě, že chcete použít štětec. Labutěnka je super při takzvaném bakingu, pod oči a na bradu. Je dobrá pro zapracování pudru na tyto místa. Jinak používám štětec, momentálně mám obrovský štětec značky BrushArt, který jsem dostala jako dáreček na jednom z nedávných eventů Notina. Sama bych si ho asi nikdy nevšimla, protože na Notinu většinou vyhledávám sady štětců, takže jsem moc ráda, že se ke mě dostal alespoň touto cestou. Většinou mám z takových dárků velkou radost, protože si můžu vyzkoušet něco, co bych si třeba sama z nějakého důvodu nevybrala. Taky musím vzít v potaz to, že jsem konzerva a někdy holt ráda zůstávám u svých olíbených značek. Což je škoda. Nezkusíš, nevíš. 


Pudr používám pár týdnů, krásně zafixuje makeup, doporučila bych ho i pro mastnou pleť. Já mám mástnou jen T zónu, používám místo báze matující krém Bioderma a s tímto pudrem jsem byla hezky matná celý večer. Jinak používám matující papírky Notino, ovšem to už musím mít makeup na pleti celý den, pak mi nepomůže žádný pudr. Když mám malou kabelku, tak upřednostním právě papírky, než abych s sebou tahala pudr a případně i štětec. 



A to už je k dnešnímu postu vše. Doufám, že vám paletka učarovala stejně jako mě. A celkově řada New Neutral. Ten leopardí motiv je skvělý. Pro dnešek už to bude vše a já vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov