MOJE AUGMENTACE - Co si beru s sebou na kliniku?

By Elizabeth Lore - 5/19/2020

Operace už se blíží a můj strach už opadá. Ještě před měsícem jsem byla hodně vystresovaná, přiznám se, že jsem nemohla v klidu ani spát a nedokázala jsem být v klidu a pohodě. Je to věc, kterou jsem se snažila odkládat a sama před sebou jsem předstírala, že vlastně žádnou reoperaci nebudu potřebovat. Když jsem si přiznala, že prostě musím jít na modelaci prsou i bradavek, začala jsem se pomalu odhodlávat k reálnému uvažování nad operací. Teď je to tady, ještě pár dnů a mám to za sebou. Jdu tedy na modelaci prsou, zmenšení, zvolili jsme i menší implantát a prsa se zmenší i modelací. Implantáty jsou značky Mentor, které mám i nyní. 


Roky váhání jsou pryč a s nimi i zbytečné nervy, které jsem měla z pohledu na svá prsa. Sešlo se to tak, že pár týdnů před mou operací šla na augmentaci i má kamarádka. Všechno jsme spolu mohly probírat a vzájemně se podržet. Závidím těm, kteří se na zákrok těší. My jsme totiž v té druhé vystresované skupince. Ale jak já říkám, pořád je to operace a mám z toho respekt, na tom není nic špatného. Za pár dnů jde na modelaci s augmentací ma další kamarádka, která shodou náhod vyhrála soutěž jež pořádala Perfect Clinic. Jdeme tedy na stejnou kliniku a na stejný zákrok, což jsem se dozvěděla celkem nedávno. Máme obě dvě termín krátce po sobě, takže mám někoho, s kým to celé absolvuji! Chci tím říct, že je hrozně důležité mít v někom podporu, s někým to sdílet, s někým kdo má stejný zákrok nebo už to má za sebou.



Jelikož je rekonvalescence po takovém zákroku dlouhá, tedy dva měsíce, musela jsem si všechno pečlivě naplánovat. Nechci během rekonvalescence zbytečně něco dělat a namáhat se. První týdny jenom proležím, občas se projdu a to je vše. Jednu augmentaci už jsem v minulosti podstoupila, takže vím, že budu ráda, když se zvládnu s něčí pomocí zvednout z postele. Každý to máme jinak, ale u mě to bylo náročné. Uvidíme jaké to bude tentokrát. Asi před čtvrt rokem jsem si s dostatečným předstihem domluvila termín u kadeřnice, který mám těsně před zákrokem. Pak si zajdu na nehty a pedikúru, abych měla tyhle důležité maličkosti z krku. Týden před zákrokem jsem se objednala na předoperační vyšetření. Předoperační vyšetření je možné provést i na klinice, ale připlatíte si. Na kliniku si s sebou beru košili na spaní, která musí mít zapínání zepředu. Protože po operaci ruce nad hlavu nedáte, takže žádné oblečení, které se přetahuje přes hlavu si jen tak nenavlečete. Na cestu domů mám připravenou další košili, obří bílou košili s límečkem posetým kamínky. Je potřeba si to udělat hezký! Na nohy si beru prostě pantoflíčky, abych se nemusela nijak ohýbat a nazouvat si boty (nedoporučuji sandálky a podobnou obuv na zapínání). Samozřejmě vám kdokoliv pomůže, ale já jsem samostatná, ráda se obsloužím sama a tak se podle toho zařídím. Na klinice si pak koupím pooperační podprsenku. Když jsem byla poprvé na augmentaci, měla jsem nehezkou světlou podprsenku, která vykukovala z každého oblečení, je to taková ta podprsenka, která prostě hezká není. Ale tentokrát budu mít krásnou černou, takže se na ni vyloženě těším. Předem jsem si koupila na jizvy Bi-oil, na promazávání a tlakové masáže, o tom se vám pak ještě rozepíšu. Dobré jsou na hojení jizev i speciální náplasti. Z předchozí augmetace jsem si odnesla nehezké a silné jizvy, takže i jich se teď zbavím a budu mít nové, hezčí, jemnější. Další post bude až po operaci, budu se vám hlásit na Instagramu. Tak mi držte palce!

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov