Moje zkušenosti s kosmetikou Saffee

By Elizabeth Lore - 5/25/2020

Všem vám přeji hezký den! Dnes se podíváme na kosmetickou značku produktů Saffee. Znám ji už asi rok, pár produktů jsem už stihla vyzkoušet a něco málo jsem už nakoupila i kamarádkám k různým příležitostem. Kosmetika Saffee totiž není drahá, ale má krásné balení, velikou nabídku produktů a hlavně zázračná séra. Pleťová séra Saffee patří mezi moje největší oblíbence, pokud jde o péči o pleť. Ale k tomu se vrátím až později, jako první tu mám totiž nový peeling Sugar Face Scrub, melting jelly formula.



Peeling je v luxusním balení, má super gelovou konzistenci, takže je na pleti jemný a dobře na obličeji drží při masáži. Někdy se mi stává, že mi peeling z obličeje opadává už při masírování pleti a provádění peelingu, ale tahle konzistence dobře drží peeling na pleti a můžete pleť masírovat jak dlouho chcete. Není ani moc hrubý, takže je to velice příjemný rituál. Pleť byla po umytí peelingu taková vláčná a na dotek jsem cítila takový lehký film na kůži. Pleť jsem měla okamžitě pružnější (mívám problém s pnutím pokožky v obličeji, takže jsem ráda, když narazím an něco, co pleti dodá šťávu).

Saffee cleansing Sugar Face Scrub Melting Jelly Formula





Potom jsem si pleť vyčistila tonikem. Asi bych měla uvést, že tento rituál provádím rovnou při koupeli. Na kraji vany mám zrcadlo a užívám si takovou svoji malou proceduru rovnou při koupeli s bublinkama ve vaně. Péče o pleť je důležitá, já mám sice před třicítkou, ale pořád mám občas nějaký ten pupínek a nemůžu si dovolit nic zanedbat. Jsem vděčná za každý nový a hlavně funkční produkt.

Saffee Cleansing Moisturizing Tonic for dry & sensitive skin 



Potom si vezmu sérum, které nenanáším na suchou pleť, ale na lehce vlhkou, případně smísím s kapičkou vody. Olejové konzistence veškerých produktů aplikuji jen na mokrou pleť. Zkoušela jsem to i na suchý obličej, ale okamžitě se mi to vpilo do dlaní a pleť sérum celkově jakoby nenasála, úplně jsem to cítila, jak se to jen drží na tom suchém obličeji a cítila jsem pnutí. Už u předchozího produktu jste si mohli všimnout, že mé produkty jsou většinou určený pro suchou nebo citlivou pleť. A to je podle mě ten problém. Takže pokud máte vysušenou (nedostatečně hydratovanou) pleť, doporučuji používat séra a olejíčky na mokrý oličej. A samozejmě dbejte na dostatečnou hydrataci, proto je pak pleť suchá a v návaznosti na to se vám můlže mastit, pnout. Hydratační krém je tedy základ.

Saffee Advanced Energy Booster Skin Brightening Serum


Na uzávěru máte takové tlačítko, na to zatlačíte a pipeta nabere dostatek množství séra. Do dlaně pak zase stisknete a sérum vykape. K aplikaci stačí pět kapiček.


A to je z mých novinek značky Saffee úplně vše. Notino má dobrou nabídku těchto produktů pro kompletní péči. Doufám, že vás tato značka zaujala něco vyzkoušíte. Zatím vám přeji krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov