KVĚTNOVÉ NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 5/04/2020

Všem vám přeji hezký den! Dnešní nákupy a novinky jsou jenom o dekorativce, ale jsou to myslím opravdu zajímavé produkty, takže jsem udělala vyloženě samostatný post o make-upu a celkově věcech na líčení. Začnu tím nejrazjímavějším, čímž je nová řada dekorativky od Péti ve spolupráci s Makeup Revolution. Jmenuje se X Petra. Najdete tu několik produktů, ale nebudu vám je všechny dnes ukazovat, myslím si totiž, že si zaslouží samostatný veliký článek! První dojmy jsou ale úžasné, balení produktů je boží, zvolené barvy v paletce, samostatné produkty, jako jsou rtěnky, lesk na rty, rozjasňovače a další. No, všechno vám to pak povím. Zatím produkty zkouším pár týdnů, článek bude brzy!


Clarins Lip Make-Up Lip Comfort Oil vyživující olej na rty v neonově růžovém odstínu, odstín se jmenuje Candy. Už mám tetno lesk ve zlaté barvě v odstínu Honey, možná si ho pamatujete z Instagramu.






Dermacol Caviar Long Stay je velice vychvalovaný makeup, který obsahuje navíc i zrcátko a korektor. Korektor by možná mohl být o něco světlejší, což se obecně doporučuje, ale to spíš v případě, že chcete mít korektor pod očima. Ale pokud chcete skrýt jen nějaký pupínek, nemusíte mít světlý korektor. Korektory jsou i červené, zelené, každý slouží na něco jiného a takovou palwtu korektorů do vršku od makeupu prostě nedáte, proto chápu, že zvolili stejný odstín korektoru jako je makeup.



Odstín jsem mohla vzít světlejší, takže si ho nechám spíš na léto, až budu mít trošku barvičku. Moje barva je totiž všelijaká. Buď mi makeup na obličeji úplně svítí, když se lehce opálím a nebo jsem úplně bílá a makeup na mém obličeji je spíš hnědý. Je zázrak, když se s makeupem tak nějak sladím a konečně mi sedí odstín. Mám to tak pořád, celý život. Prostě nikdy nemám jednu barvu, buď se hned opálím a jsem opálená. No a nebo se neopaluju vůbec a jsem totální bledule.


Medvídek I Heart Revolution obsahuje sadu očních stínů. Může se zdát infantilní, ale já jsem ji musela mít. V kolekci je více barev a zároveň i odstínů v paletce. Já jsem si vybrala růžového medvěda pro sebe i kamarádku, který bude mít brzy narozeniny a líbí se mi zlatý, toho vám snad ukážu příště. Medvídek vypadá na stolku fakt krásně, tento růžový medvídek se jmenuje Rosie. Je v super krabičce a když jsem ho vybalovala, připadala jsem si jako malá a vzpomněla jsem si na časy, kdy jsem si takhle vybalovala panenkyBarbie, super pocit. Medvídek normálně sedí, takže si ho můžete vystavit (i po spotřebování paletky).




A to je k dnešním nákupům vše. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov