RANDOM

By Elizabeth Lore - 8/14/2020

Krásný den všem přeji! Dnešní random obsahuje zase všechno, co se nevešlo jinam a všechno, co jsem zapomněla nebo nestihla nafotit do předchozích postů. Jak si užíváte horké léto? Já už se stihla na dovolené konečně vykoupat v moři, taky v bázenu a konečně mám čokoládovou pokožku, i když jsem se ani moc nesnažila a spíš jsem se před sluníčkem schovávala. I spálit jsem se zvládla, vlastně poprvé v životě, no a rovnou druhý stupeň popálení s puchýřky. Byť jsem se mazala pečlivě, sluníčko mě sesmahlo ve vodě a na procházkách. Tak jsme koupili slunečník, abychom ve stínu přežili poslední dny dovolené. Alespoň moje rty tentokrát byly chráněné, protože i na sluníčko potřebuju ochranu rtů, pro tento rok jsem měla melounové Labello! Rty minimálně zabarví a krásně voní. Hlavně rtům dodá tolik potřebnou hydrataci.


Sponečky se mi doma hromadí, nejnovější mám tu perličkovou s nápisem AMOUR.



Roky oblíbené lesky na rty NYX Proffesional Makeup. Máslové hlaďoučké Butter Gloss mám moc ráda, tyto dva odstíny si objednávám pořád dokolečka. Na rtech jsou příjemné, barva je pořádně sytá a hlavně skvěle voní.




Pokud jde o vlasy, stále se snažím používat kde co. Cokoliv, co by pomohlo růstu mých vlasů. Tento zázračný sprej na pokožku hlavy od Kérastase zbavuje pokožku mazu a díky tomu mohou vlasové kořínky růst. Hned potom nanesu občas i sérum an růst vlasů.



To by bylaws péče o růst vlasů, o pokožku hlavy. A ještě mám nový olejíček Wella na konečky, o které je potřeba starat se každý den. Některé olejíčky dávám do ručníkem vysušených vlasů, no tento je tak heboučký, že je skvělý na uhlazení vlasů napčíklad po žehlení vlasů či loknování. Vlasy nezatíží a nezamastí!




Nedávno jsem s vámi řešila volbu šatů. Tyto růžové byly nádherné, ale neseděly tak jak by měly. Ramínka se trošku zařezávala. Za pár dnů jsem objednala jiné a ty padly perfektně.






Jsou to tyto šedé s hezkými průstřihy na boku, na každé straně. Stejně tak i menší výstřih uprostřed. Jsou kryté látkoul, nejsou otevřené a tak nepůsobí lacině v případě věštšího poprsí. Mají i delší pas, který je lépetvarovaný, sukně navazuje až níž. Ramínka mají pevnější a hlavně tedy vypadají lépe i zezadu. Brzy vám je ukážu v plné své kráse, ale fotky a videa na postavě jste mohli vidět už na mém Instagramu.






A abych nezapomněla, mám tady novou vůni do auta od Yankee Candle. Jednu podobnou už v autě mám, voní jako žvýkačky Hubba Bubba, kdo si je pamatuje? A tuto jsem koupila jako dárek, né pro sebe. Je to originální a zároveň maličkost, která potěší snad každého. Na ten kroužek si můžete i dokupovat přívěsky!



A poslední dnes budou tyto krásné svíčky WoodWick! Jsou to svíčky s práskajícím knotem, který připomíná zvuk práskajícího dřeva v krbu. Někomu to připomíná i déšť. Pár už jsem jich doma měla, teď jsem si udělala radost svíčkou TRILOGY, která mění vůni během hoření. A zaujala mě také tuberóza s fíkovým listem (hodně čistá a svěží vůně).





A to je pro dnešek všechno! Krásný zbytek dne vám přeji! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov