NOVÁ DEKORATIVKA

By Elizabeth Lore - 8/17/2020

Všem vám přeji pěkný den! Jak si užíváte to horké léto, které k nám konečně dorazilo? Já jsem upřímně vděčná za každou chvíli, kdy se alespoň trošku zatáhne nebo vykoukne mráček, protože to teplo je síla. A když v létě i zaprší, jsem nejšťastnější. Dnes tu mám nové tři kosmetické produkty. Chystám se na důležitou událost, na kterou jsem si nachystala všechno v hnědých a zlatých barvách. Řekla jsem si, že si rovnou objednám i nějaké produkty pro ideální look na tento večer. Pěkné kávové, hnědé a zlaté tóny. Dnešní značky jsou Bourjois a Revolution PRO a Makeup Revolution. Jedná se jen o tři produkty, protože ostatní pro vytvoření celkového líčení, tedy ty základní produkty už doma mám.


Paletka Beau Regard v odstínu Chocolate Nude Edition od Bourjois se mi líbila už nějakou chvíli, takže teď byl vlastně důvod si ji konečně pořídit. Ani jsem nevěděla, že se dělá v několika odstínech. Právě Chocolate Nude Edition měla ty ideální barvy, které jsem chtěla a se kterými se mi nejlépe pracuje. Nerada si s líčením dávám nějakou extra práci, takže je pro mě nejlepší zvolit osvědčené odstíny. Při líčení je to jen pár tahů a mám hotovo. Paletka je sama o sobě moc hezká, papírová a uvnitř je i zrcátko. Moc se mi líbí praktické odstíny. V paletce není nic zbytečně extravagantního, takže s jistotou vím, že je využiji všechny, což se o spoustě paletek říct nedá. Vždycky si totiž vyberu nějaké petrobarevné a reálně využiji jen pár odstínů, no snad nejsem jediná!




Lesků na rty mám sice spoustu, ale tento Hydra Gloss se mi zdál tak krásný a nezklamal. Odstín se jmenuje Tainted. Hlavně ta máslová, lehce gelová konzistence, kterou na rtech miluju a mohla bych se takovým leskem matlat pořád dokolečka. Na rtech hodně dlouho vydrží, je lehce lepivý, asi jako každý lesk, není to takové to nepříjemné lepení (až slepování rtů), ale díky takové lepivé konzistenci vám všechen lesk nezůstane třeba při pití vody na skleničce. Prostě drží a má výdrž. Tento odstín mám moc ráda na rtech, na kterých je v základu ještě troška makeupu, vytvoří to pak opravdu krásné rty. Je to takový můj malý trik, který praktikuji snad pokaždé. Určitě jste tento trik mnozí viděli už u nějakých vizážistek. Lesk je tedy od značky Revolution PRO. A teď už se dostáváme k poslednímu produktu dnešního postu.


A tím je překrásný rozjasňující pudr, už jen ten název - černý led! Glass black ice illuminator. Bylo těžké vybrat jen jeden odstín, ukaždého odstínu je také jiný obal, všechny jsou moc krásné, doporučuji se na ně minimálně podívat. Opět kolekce, která se značce Makeup Revolution opravdu povedla. Má slabší pigmentaci, takže na pleti nevytváří drsnou vrstvu. K aplikaci je určitě lepší houbička nebo houbičkový štětec. Ovšem pokud nechcete mít rozjasňovač nějak extra výrazný, dobrý bude i štětec určený pro rozjasňovač. A pokud jde o líčení s rozjasňovači celkově, používám ho klasicky na líčka, někdy i na nos, občas pod obočí, do vnitřního koutku oka a nejraději si dávám trošku rozjasňovače na hranu rtů (M shape), možná tomu říkáte srdíčko rtů, ten střed horního rtu. 





A to je pro dnešek všechno, přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov