SRPNOVÉ NÁKUPY

By Elizabeth Lore - 8/05/2020

Všem vám přeji krásný den! Tentokrát po menší pauze. Byla jsem konečně na dovolené a tak jsem si dala opravdu volno a na blog jsem ani nesáhla. Ale dnes jsem se do toho opřela a už jsem tu s novým článkem. Tentokrát jsou to pravidelné nákupy a novinky, máme tu nový měsíc, takže srpnové novinky jsou tu!


Jsem zvyklá se odměňovat a po operaci jsem si chtěla udělat radost, vlastně se odměnit, že jsem to zvládla. A tak jsem si řekla, že si pořídím novou kabelku. Původně jsem měla objednanou kabelku Burberry, ale ve finále mám doma tuhle nemálo známou kabelku Pinko s krásnými holubičkami. 




Potom jsem si udělala radost tímto deníkem z broušené kůže Chloé. Notino má často výborné akce, kdy dávají k nákupu i pěkné dárečky. Vlevo na webu k postranním banneru si najdete kolonku, kde jsou všechny dárky a akce vypsané. To si vždycky projedu a pak něco objednám. No a tak jsem právě přišla k tomuto deníku Nomade, který jsem dostala k objednávce. Vždycky jsem si ráda všechno zapisovala, deníčky mám pořád, diář, plánovač a poznámkový blok, i nástěnku doma mám! A v papírnictví se cítím jako doma, miluju papírnictví už od malička. 



Pak jsem si objednala nějaké produkty Maybelline, opět šlo o akci na Notinu. K objednávce byl dárek a tak jsem si řekla, že si konečně objednám pár věcí, které jsem chtěla od Maybelline už delší dobu vyzkoušet. Zvolila jsem dva korektory, ke kterým vám ještě něco řeknu, ale až později, až je budu mít otestované a ideálně spotřebované. Je to zvláštní, ale korektor jsem doposud doma měla jen jeden, a to mám opravdu velikou zásobu kosmetiky. e krytí pleti mi vždycky stačil jen makeup, používám už roky Maybelline Affinitone, konkrétně odstín Golden Beige. A pak jsem si objednala perfektní řasenku Total Temtation, ta je jedna z nejlepších. K objednávce jsem pak dostala krásné sluneční brýle s řetízkem, k nim byl i Maybelline růžový obal. Musím ty Notino akce sledovat víc, protože v poslední objednávce jsem měla hned několik dárečků k nákupu. Všechno vám časem ukážu!





Vzhledem k tomu, že v rodině máme neustále nějaké narozeniny a další události, objednala jsem (né pro sebe) parfém Ralph Lauren, nádherný Beyond Romance. Flakonek je krásný, kovový lesklý uzávěr a tělo parfému je v matném skle. Je to čistá pudrová vůně, květinová. Má být určena pro elegantní a romantickou ženu, tak snad jsem vybrala správně. Ve složení parfému najdete konvalinku, jasmín, vanilku, růži stolistou, květy mandarinky nebo maliny! 






A poslední, co jsem si vybrala je parfém Yves Saint Laurent, Mon Paris. Je to parfém, který jsem kdysi dávno dostala jako dárek, no a voněl tak skvěle, že jsem si ho objednala. Voní sladce, hodně sladce a zároveň netradičně, je hodně výrazný a zajímavý. V dárkové kazetě byla k parfému i malá rtěnka Yves Saint Laurent Rouge Volupté. Což je rtěnka, kterou miluji už snad deset let a mám jich asi pět. Mám je opravdu moc ráda, je to klenot mezi rtěnkami. 



Ve složení tohoto parfému najdete pivoňku, hrušku, malinu, jahodu, mech, pačuli, vanilku nebo třeba jasmín, který mám moc ráda. 


A to je pro dnešek všechno, přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov