Jaké produkty bych doporučila na podzim?

By Elizabeth Lore - 11/17/2020

Všem vám přeji krásný den, po delší době bych vám chtěla ukázat opět svoje oblíbené produkty. Produkty, které mám už hodně dlouho zařazené mezi stálicemi a které opravdu splní to, co slibují. Mám tu levnější i dražší produkty, no každý si vybere a každý se může inspirovat. 


Kérastase Chronologiste - hydratační a vyživující olej na vlasy s parcelací

Jeden z nejvoňavějších olejů, které znám. Je to skvělé sérum, vlasy nádherně uhladí. Ráda ho dávám do ručníkem vysušených vlasů, před česáním a foukáním, protože vlasy také chrání před teplotou až do 230°C. Ale také po vyfoukání pro lepší uhlazení vlasů (i po vyžehlení vlasů je skvělý). Nemusíte se bát, že vám vlasy zamastí a že budou těžké a slepené, určitě ne. Tento olej jsem doporučila snad všem kamarádkám. Pokud máte zničené vlasy, vsaďte na toto sérum. Redukuje jejich lámanost, což je při růstu vlasů největší problém. Pokud se vám vlasy ulamují, dlouhé nikdy nebudou. A jako bonus budou vaše vlasy vonět snad lépe než váš parfém. Díky vysoké koncentraci parfému je jeho vůně opravdu nevídána. Nevím jak u vás, ale u nás doma voňavé vlasy zaujmou opravdu nejvíc. Vlasy hydratuje, dodává jim lesk, jsou díky němu vyživené a hebké. 


Ale mám tu pro vás tip i na levnější sérum (jinak řečeno i vlasový olej, protože konzistence je velmi podobná a jsou to oleje). 


Wella Professionals Oil Reflections - vyživující olej pro lesk a hebkost vlasů

Podařilo se mi najít velmi podobnou a levnější verzi olejů Kérastase. Samozřejmě ale nevím, jak moc vlasy vyživí a co vlasům dodá. Samozřejmě jsou vlasy jemnější, uhlazené, krásné. Ale z dlouhodobějšího hlediska nedokážu porovnat co je pro vlasy větším přínosem, co ty vlasy lépe vyživí. Jak vidíte, já používám oba dva. Jak Kérastase, tak i Wella Professionails. Obě dvě značky se mi líbí a tyto oleje jsou skvělé. Každopádně Kérastase má větší a lepší vůni. 


Ziaja Coconut Handcream - krém na ruce pro suchou a namáhanou pokožku

Každá z nás má asi oblíbené krémy na ruce, mezi ty moje oblíbené patří určitě krémy Ziaja. A to opravdu všechny. No momentálně jsem si vybrala kokosovou vůni. Pokožku regeneruje, hydratuje a vyživuje. Ziaja má velice příznivé ceny a jejich kosmetiku používám asi devět let. 


Narciso Rodriquez - Narciso

Již roky můj oblíbený parfém na podzim i zimu, Narciso od Narcisa Rodrigueze. Nádherný bílý fluid v čirém skle s matným krémovým uzávěrem. Je nádherný pro oko, ale i pro nosánek, skvěle a jedinečně voní. Minulý rok jsem ho nastříkala na kožešinový kabát (z falešné umělé kožešiny) a ten kabátek stále voní. Je to květinová, ale hlavně dřevitá vůně. Moc se mi líbí popis této vůně. Má být kombinací síly, kultivovanosti a zranitelnosti. Byla inspirovaná silou, kterou v sobě ukrývá svádění ženy. Flakon je prostá kostka, která je propojením krásy a logiky. Vyjadřuje čistotu a jednoduchost. 

HLAVA gardénie, bulharská růže

SRDCE pižmo

ZÁKLAD cedr, vetiver


A to je pro dnešní post s mými oblíbenci všechno. Příště vám ukážu další své nejen kosmetické stálice. Doufám, že se vám dnešní tipy na produkty hodily a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov