Moje vánoční nadílka z BONAMI

By Elizabeth Lore - 11/06/2020

Asi to bude znít zvláštně, ale já jsem si letos na Vánoce přála hlavně věci do kuchyně, jelikož bych do roka chtěla konečně dodělat novou kuchyň, kterou mám v plánu. Zatím jsem si doma nachystala pár věcí a doplňků, ale přála jsem si i nové vybavení. Hlavně hrnce na vaření, no a tak tu mám krásnou nadílku z Bonami se všemi věcmi, které jsem potřebovala. S přítelem moc rádi společně vaříme a oba dva si pečlivě vybíráme vybavení. Dnes vám tedy ukážu, co jsem pro nás vybrala!




Mlýnky na sůl a pepř Westmark

Jelikož je přítel expert na steaky, nutně potřeboval nové kořenky na sůl a pepř. Ty naše už dosloužily, pořád se nám zasekávaly a během vaření už to bylo otravné. Proto jsem si říkala, že bude potřeba zainvestovat do nějakých pořádných mlýnků na koření. Tyto mlýnky Westmark jsou skvělé v tom, že jsou v různých barvách, tedy černá na pepř a bílá na sůl. Jestli mě něco opravdu obtěžovalo, tak neustálé koukání na spodní část mlýnků, abych věděla, jestli mám v ruce sůl nebo pepř. Teď už je máme v takových praktických barvách. Je to značka vyráběná v Německu s více jak padesátiletou tradicí. 







Wok Kitchen Craft

Potom tu mám vysněný wok Kitchen Craft z kolekce Oriental s nádhernou designovou rukojetí ze dřeva. Je skvělý a vypadá opravdu perfektně. Je z uhlíkové oceli se speciální nepřilnavou úpravou.






Rendlíky s pokličkami Sabichi Day To Day

A samozřejmě hrnce, nebo vlastně rendlíky i s pokličkami Sabichi Day To Day. Jsou z nerezové oceli a klidně se mohou mýt v myčce, pokličky mají malý otvor na odvětrávání páry při vaření. 





A to je k mými nákupům do kuchyně zatím vše. Ráda bych si ještě pořídila zajímavé formy na bábovku, na beránka a další věci do naší kuchyně. Doufám, že se vám dnešní tipy líbily a budu se těšit u dalšího článku. Přeji vám pěkný zbytek dne! Váše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov