Testování banánové kosmetiky KADALYS

By Elizabeth Lore - 11/16/2020

Tento rok jsem objevila spoustu nových značek a produktů. Jednou z nich je i kosmetická značka Kadalys, kterou mám z e-shopu Sensualité. Je to banánová kosmetika, která je vytvořena ze 100%ně přírodních složek a její ingredience jsou získávány z plodin pěstovaných na bio farmách, všechno je čisté a přírodní. Dnes začnu bestsellerem této značky, což je suchý olej s banánem. 


Výživný suchý olej se zeleným banánem 

Tento olej je určený pro pleť, tělo i vlasy. Proč jsem si ho vybrala? Protože je vhodný pro pleť s akné. Mimo to i na vlasy nebo vousy. Je to 100%ně přírodní olej s bio-aktivními látkami ze zeleného banánu. V prodeji je ještě jeden olej se žlutým banánem, já si vybrala ten zelený. Tento olej obsahuje jedinečnou vyživující směs, které je bohatá na omega 6 a 9, kombinuje bioaktivní látky ze zeleného banánu (jak už jsem zmínila v úvodu) a revitalizační rostlinné oleje ze zeleného čaje, avokáda a jojoby. Je vhodný pro normální až mastné vlasy. A pro pleť normální až mastnou s nedokonalostmi. Má ultra suchou strukturu, která okamžitě proniká do pokožky nebo pleti a nezanechává žádný mastný film. Díky tomu, že je 100%ně přírodní, neucpává a neuzavírá póry. Co vás možná některé překvapí je, že nevoní po banánech, jelikož přírodní banánová esence neexistuje. Ale voní po citrusech (hesperidiu), kosatci a pačuli, což vám může připomínat složení parfémů. 



Výhody produktu

- 100% ingrediencí je přírodního původu
- 29% ingrediencí bylo získáno z plodin pěstovaných na bio farmách
- neucpává a neuzavírá póry
- je vhodný na pleť, vlasy i vousy 



Yummy sprchový gel se žlutým banánem a aloe vera

Sprchové gely nejsou to, co často recenzuji, většinou si vybírám produkty na pleť a něco, co není tak úplně běžné. Ovšem v tomto případě mi šlo o ty banány a ty chci mít i v koupelně! Péče o tělo je samozřejmě stejně důležitá jako péče o pleť a tak jsem si řekla, že právě tento banánový zázrak vyzkouším. Obsahuje aloe vera, což je má oblíbená rostlina a rostlina, které věřím. Samotný gel z aloe vera dokáže hrozně moc. Dokáže zahojit zarostlé chloupky, pupínky a nebo zvládne takřka okamžitě vyživit vaše vlasy. Není to tak dávno, co jsem zkoušela vyrábět vlastní produkt z aloe vera doma na koleni a vytvořila jsem vlastní dezinfekci na ruce právě z aloe vera gelu. Tento sprchový gel obsahuje přírodní banánové aroma, zjemňuje pokožku a zklidňuje ji právě díky obsahu aloe vera. Jeho banánová vůně je 100%ně přírodní a vyčistí pokožku bez poškození. A to díky svým ultra jemným aktivním látkám, ošetřujícím komplexem bioaktivních látek ze žlutého banánu a účinku aloe vera. 



Výhody produktu

- 98,5% ingrediencí je přírodního původu
- zklidňuje a zjemňuje pokožku
- má jemnou pěnovou texturu
- má 100%ně přírodní banánovou vůni


Nápravný krém na ruce se žlutým banánem

Když máme ten podzim, krém na ruce se přímo nabízí. Tento krém s vůní banánů hloubkově vyživuje a hydratuje namáhanou pokožku, kterou musíme často dezinfikovat a umývat mýdlem. Jeho vlně se přirovnává k vůni banánového dortu, je příjemná a sladká. Obsahuje také extrakt stévie, který tuto vůni vytváří. I tento krém obsahuje bioaktivních látky ze žlutého banánu. Pokožku regeneruje, obnovuje a také depigmentuje pokožku, tedy sjednocuje její barevný tón. Díky bambuckému máslu je pokožka vyživená, pružná a kožní bariéra je posilněná. Na zjemnění obsahuje šípkový olej. 



Výhody produktu

- 99,55% ingrediencí je přírodního původu
- vůně banánového dortu
- vyživuje, regeneruje a obnovuje pokožku
- posiluje kožní bariéru
- depigmentuje pokožku


Balzám na rty s banánovou příchutí se žlutým banánem

Všechny produkty Kadalys obsahují aktivní látky ze žlutých banánů a není tomu jinak ani v tomto případě. Tento nápravný balzám na rty je hydratační, rty vyživuje a zklidňuje rty i jejich okolí. Má příjemnou chuť banánů a stévie. Obsahuje také šípkový a ricinový olej. Ricinový olej používám například na růst obočí a řas. Balzám také obsahuje rostlinné vosky z jajoby, mimózy a slunečnice. 



Výhody produktu

- 100% ingrediencí je přírodního původu
- 20% ingrediencí bylo získáno z plodin pěstovaných na bio farmách
- má chuť banánů
- zklidňuje rty i okolí
- vyživí rty na celý den


A to je pro dnešek všechno! Doufám, že se vám dnešní tipy na produkty líbily. A přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.







  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov