TIPY NA DÁRKOVÉ KAZETY

By Elizabeth Lore - 11/23/2020

Všem vám přeji hezký den! Jak už asi z mých předešlých postů víte, vánoční dárky už mám nakoupené. Neukazovala jsem tedy všechny, jen pár věcí a tipů tady proběhlo. No a jak to tak bývá, většinou jdeme na nečekanou návštěvu, nebo jde nečekaná návštěva k nám, nebo můj partner zapomene na nějakou pozornost pro svého známého či známou. No a v takových chvílích se snažím doma najít cokoli, co by se dalo využít. Ale pro tento případ jsem si tentokrát chtěla udělat malou zásobu a rovnou jsem pro tyto známé obstarala dárky sama, protože shánět něco po obchodech na poslední chvíli a koupit něco, co se mi ani nelíbí a cena už vůbec ne, to nechci podstupovat. Pár věcí v dnešním postu je i pro mé přátele, no budu doufat, že to neuvidí a nebudou mít zrovna náladu na pročítání mých postů. Což se většinou neděje (jinak by to sem určitě nedávala, nebojte). Všechny věci v dnešním postu nejsou jen dárky pro ostatní, něco málo jsem si pořídila i pro sebe ve výhodném setu nebo kazetě. 


Garnier Botanic Therapy

Botanic Therapy od Garnier jsem chtěla vyzkoušet hned jak spatřila tato řada produktů světlo světa. Ale jak to tak bývá, doma mám mnohdy tolik věcí na vlasy, že jsem ráda, že je občas zvládnu vůbec spotřebovat. No tentokrát mi dochází moje oblíbené produkty na vlasy a tak jsem si objednala tuto sadu. Zvolila jsem si konkrétně Coco milk & Macadamia, což je kokosové mléko a Makadamiový oříšek. Tato řada je určena pro suché a hrubé vlasy, no hrubé vlasy nemám, ale suché jsou určitě, hlavně díky odbarvování. Moc se mi líbí balení, ta krabička je hrozně hezky provedená. 






I love...Gingerbread Cookie 

Produkty I love... mám moc ráda, mají ojedinělé vůně, ovocné, zmrzlinové a z různých sladkostí. No vánoční edice má samozřejmě vůni perníku a v nabídce jsou i jiné vánoční vůně. V této sadě je koupelový krém, tělové máslo a mycí houba. 






Kneipp My little bathing world

Značku Kneipp mám ráda, pravidelně objednávám koupelové soli pro synka s motivy zvířátek, jsou to voňavé a hlavně relaxační soli, které mohu určitě doporučit. A když jsem viděla tuto sadu s koupelovými oleji (které obecně miluji), vůbec jsem neváhala a cena je opravdu velice příznivá. Což se vlastně dá říct o všech kazetách v dnešním postu. Jsou to hydratační oleje, které pokožku hydratují, zjemňují a účině působí proti únavě a vyčerpanosti. Olejíčky jsou ve skleněných lahvičkách, do koupele stačí jen kapička, vydrží dlouho. 





Organic Shop Natural hair care & regeneration 

A potom mě zaujala sada vlasové kosmetiky Organic Shop s avokádem. Sada obsahuje Lavish Avocado & Honey regenečrační šampon, regenerační kondicionér a regenerační masku. Je vhodná pro poškozené a suché vlasy, no a jak už jsem psala výše, vlasy mám opravdu suché. Zatím si ji schovám a uvidíme, jestli touto sadou někoho podaruji a pokud ne, ráda ji vyzkouším a v budoucnu vám napíšu jaké tyto produkty jsou. Krabička je veliká a lesklá, lakovaná, moc povedené balení. 




A to je k dnešnímu postu všechno. Doufám, že se vám dnešní tipy na produkty hodily a přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov