UŽ MÁTE VÁNOČNÍ DÁRKY?

By Elizabeth Lore - 11/09/2020

 Všem vám přeji krásný den! Pokud sledujete můj YouTube kanál, tak už víte, že vánoční dárky nakupuji už v létě nebo alespoň koncem léta. Vánoce mám moc ráda a vždycky chci mít vánoční dárky nakoupené co nejdříve, ráda taky využívám různých akcí a jelikož během celého roku sonduji co kdo má rád, výběr pak nemám nijak složitý. Většinou přesně vím, jaký dárek chci komu dát. No a tento rok je to trošku složitější, jelikož máme těžkou situaci kvůli zákeřné nemoci, o které se vlastně vůbec nechci bavit. No každopádně se obávám, že tak jako každý rok nebudou doručovatelé stíhat a teď to bude obzvlášť těžké doručit všechny zásilky včas, když bude celý národ objednávat pravděpodobně dárečky na internetu. Už teď jsem na některé balíčky čekala necelé dva týdny. Co vy? Taky panikaříte a objednáváte dárky už teď? Já vlastně ani nepanikařím, prostě ráda nakupuju vánoční dárky brzo a tak se u mě ve finále nic nemění. Z letošních dárků pro své blízké mám opět velkou radost, vždycky se snažím objevit něco nového a to se mi podařilo i letos. 


Myslím, že originální skleničkou nic nezkazíte. Já jsem zvolila nápisy, které nás vystihují a určitě nebudeme jediní, hodí se obzvlášť tento rok! 


Sklenička s tímto nápisem mě překvapila, divila jsem se, že je tato hláška evidentně tak oblíbená. No já ji slyšela poprvé jen u svého přítele, a to dost často. Moc se těším, až si ji o Vánocích rozbalí.



Mile mě překvapilo, že v balíčcích už najdete i vánoční pohlednice nebo dárky k objednávkám. 


Také jsem vsadila na jistotu, jako každý rok a vybrala jsem několik parfémů. Tento parfém Yves Saint Laurent je velice oblíbený, na trhu není dlouho a už se zapsal mezi ty nejlepší a hlavně nejvýraznější vůně s dlouhou výdrží. Zároveň to ale není parfém, který potkáte na každém rohu. V mém okolí ho má jen jedna kamarádka a ta ho dostala ode mě. S tímto parfémem nešlápnete vedle, ať už hledáte parfém pro kohokoliv. Yves Saint Laurent LIBRE, květinový vůně s levandulovými akordy. Libre znamená ve francouzštině svoboda. Tato vůně je určena pro ženy, která staví svobodu na horní příčky svých hodnot. A sama vím, co to je o svobodu přijít a získat ji zpět. Oceňuji poselství této vůně.





Z pánských parfémů pak můžu jednoznačně doporučit Hugo Boss, Boss Bottled United Limited Edition 2020, tedy limitovaná edice roku 2020. Je to nádherný flakónek, který je zrcadlový a překrásně lesklý. Je to příjemná dřevitá vůně, o jejíž vznik se zasloužil parfémář Yves Cassar. Má to být vůně určená pro sportovce. Autor této vůně ji považuje za duální vůni, jelikož odráží sport i noblesu. 


Tuto dárkovou kazetu Desigual už jsem vám ukazovala, ale patří mezi vánoční dárky a ráda vám ji opět doporučím. Desigual Fresh Bloom je krásná vůně a značka Desigual má své nadšence. Právě pro takového člověka je tato kazeta ideálním dárkem. Specifické a originální motivy značky Desigual jsou i na psaníčku (taštičce), která je součástí balení.



A to je k dnešnímu dnes všechno, já vám přeji krásný a úspěšný den! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov