TIPY NA PARFÉMOVÉ DÁRKY PRO ŽENY

By Elizabeth Lore - 11/25/2020

Všem vám přeji krásný den! Tak co? Už máte vánoční dárky doma, nachystané, připravené nebo dokonce zabalené? Minulý rok jsem měla dárky nakoupené už v létě (klasika) a koncem léta jsem je měla zabalené, no ale problém byl ten, že všechny zabalené dárky se mi ve skříni pomačkaly a místy se mi i protrhnul balící papír. Takže jsem se poučila a dárky mám sice narvané ve všech skříních, ale balit je budu opravdu až bude čas. Letos jsem dárky nakoupila s předstihem jako vždy, ale pamatuji si, jak jsem v létě šla koupti svíčky na adventní věnec, protože jsem tušila, že zase bude všude zavřeno a já bych nechtěla shánět na internetu svíčky na věnec, nebo je dokonce objednávat a za poštu vlastně dát víc než za svíčky samotné. Tohle je věc, za kterou jsem šíleně ráda, no úplně jsem na sebe pyšná! Každopádně jsem někde zašantročila bodce na svíčky, na ten věnec. Takže mám stejně problém no! Ale teď už k vánočním dárkům, které tu mám, nebo spíš k tipům na vánoční dárky, které jsou obzvlášť voňavé. 

PRADA Candy 

Začnu sadou parfému Prada Candy, ve které najdete i lesk k této řadě. Nikdy jsem podobnou sadu nikde neviděla a věděla jsem, že to bude to pravé pro mou kamarádku. Máte doma nějakou Prada dekorativku? Já ji vidím snad poprvé, Opravdu pěkný kousek. Vůně je orientálně-vanilková. 

HLAVA karamel

SRDCE pudrové tóny, pižmo

ZÁKLAD vanilka, benzoin


GUERLAIN Paris La Petite Robe Noire 

Vůně Guerlain a celkově produkty této značky jsou úžasné, ale parfém jsem nikdy nezkoušela. Kamarádka tyto parfémy La Petite Robe Noire milovala a já ho vybrala tentokrát jako dárek pro svoji známou, snad se jí bude líbit. Líbí se mi historie značky Guerlain a pokud jde o parfém, má dokonalá flakonek, je z průhledného skla, uvnitř je růžový parfém a zezadu na flakonku je nápis, který prosvítá celým flakonkem, vypadá to úžasně. I tato vůně je orientálně-vanilková. Ale vůní La Petite Robe Noir je několik,m takže pokud se vám líbí vizuálně, můžete si vybrat i jiný druh vůně. 

HLAVA bergamot, mandle, červené bobule, višeň

SRDCE růže, čaj, lékořice, růže taif

ZÁKLAD pačulim fazole tonka, vanilka, kosatec, anýz




Marc Jacobs Daisy 

A posledním dnešním voňavým tipem bude Daisy, dokonalá Daisy Marca Jacobse. Už jsem jich vyzkoušela spoustu, v černém provedení jsem měla Daisy jen jednou, ovšem neměla zlatý uzávěr, ale sytě purpurový. Tohle je květinově-dřevitá vůně. 

HLAVA fialka, jahoda

SRDCE gardénie, květinové tóny

ZÁKLAD vanilka, dřevo, pižmo


A to je k dnešním vůním vše. Doufám, že se vám dnešní tipy líbily, pokud ještě trošku tápete a vybíráte vánoční dárky. A přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov